WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Beyaz Renk 920 Amber Romu 920nin farklı renklerine kuramaz mıyız illa beyaz mı yani :angry:

ÖEY

ÖEY

Üye
Kalpten giderim o zaman :D:D

ÖEY

ÖEY

Üye

Sakızına var mısın? :kıskıs:

Varım ya :D Beni sakızla mı korkutacaksın :kıskıs: :D

- - - Eklendi - - -

Keşke ama sanmıyorum ama bi dakka yarın pazartesi bak bunu düşünce olma ihtimali yükseldi :)

- - - Eklendi - - -

O değilde bide bu gece saat tam 12 de veriyorlar mış :D

Yeni fark ettim ama bugün Cumartesi yani dolayısıyla yarın da Pazar oluyor :kıskıs: senin takvim karışmış kardeş, bir sıfırla istersen :kıskıs: :D :kop:

- - - Eklendi - - -

Şimdi yine düşündüm (nedense :D ) biz onu Pazartesi yapalım Gökçen :D Nokia'dakiler hafta sonu izinlidir şimdi :kıskıs: :D:D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
YkPkY

YkPkY

Üye
Ota geldi arkadaşlar,şuan çarklar dönüyor
Eeyihhhuuuuuuu

ÖEY

ÖEY

Üye
Şaka yaptı şaka :D:D

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak. Amber güncellemesini NSU ile yüklemiştim . Şimdi telefonumu sıfırlasam eski sürüme döner mi?
Dönüyor diye hatırlıyorum da ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
lumia 920 tür RM-821 yazılım sürümü 1232.5957.1308.0001 renk siyah.ilk sayfadaki beyaz global romu indirip kursam bi sorun olmaz değil mi ? teşekkürler.

dakamon

dakamon

Üye
Böyle tatsız şaka yapanları banlıyoruz ama.... :hmmm:hmmm:nono::off::dover::box:@:bangin::gul::polis::oley

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Hımm. Peki otadan ek özellik fln veya iyileştirmeler gelince yükleme şansımız olur mu? (Sürüm numarası değişmez ise)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yapmayın bunu :)

- - - Eklendi - - -

Hımm. Peki otadan ek özellik fln veya iyileştirmeler gelince yükleme şansımız olur mu? (Sürüm numarası değişmez ise)

Sürüm numarası değişmezse :no:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
lumia 920 tür RM-821 yazılım sürümü 1232.5957.1308.0001 renk siyah.ilk sayfadaki beyaz global romu indirip kursam bi sorun olmaz değil mi ? teşekkürler.

Hayır herhangi bir sorun olmaz.
Yeter ki işlemleri doğru yapın.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Ek özellik gelecek diye bir şey yok henüz.
Aynı şey de gelebilir.

Eğer herhangi bir şekilde değiştirilerek gelirse ve sürüm numarası değişmezse, OTA'dan güncelleyemezsiniz ancak dilediğiniz zaman NSU'dan tekrar kurabilirsiniz.
(Çünkü OTA güncellemesinin aynısı NSU'ya da konulacaktır)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Bizi bundan mahrum bırakacaklarını sanmıyorum :P

- - - Eklendi - - -

Ek özellik gelecek diye bir şey yok henüz.
Aynı şey de gelebilir.

Eğer herhangi bir şekilde değiştirilerek gelirse ve sürüm numarası değişmezse, OTA'dan güncelleyemezsiniz ancak dilediğiniz zaman NSU'dan tekrar kurabilirsiniz.
(Çünkü OTA güncellemesinin aynısı NSU'ya da konulacaktır)
Sürüm numarası değişmese bile nsu ya yenisi eklenir diyorsunuz yani .. Teşekkür ederim..

YkPkY

YkPkY

Üye
eeyehhiiuuıuu
bayramınız mübarek olsun,
akçaydan selamlar herkese;)

Üst Alt