WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
:hmmm ters çevrili iken notificationlar da susuyor mu

Hayır sanırım sadece zil sesi susuyor.
Alarmlar için geçerli değil.
Bu yönü bence saçma olmuş.
Sabahları zırıl zırıl öten alarmı susturamadıktan sonra benim pek işime yaramaz :)
Aramalarda konuşamayacak durumdaysam zaten meşgule alıyorum, ne diye susturmaya uğraşayım.

Asıl olması gereken "alarmda susturma" olayını atlamışlar :)
Ah nokia ah...

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

Dtn

Üye

vallahamı,o zaman buda sorunlu ki geri çekildi.symbiandada hep böyle oldu.
acaba bundski sorun ne.
merak ettim şimdi.
:bilmm son bir cilasını atıp geri göndereceklerdir bence

Hayır sanırım sadece zil sesi susuyor.
Alarmlar için geçerli değil.
Bu yönü bence saçma olmuş.
Sabahları zırıl zırıl öten alarmı susturamadıktan sonra benim pek işime yaramaz :)
Aramalarda konuşamayacak durumdaysam zaten meşgule alıyorum, ne diye susturmaya uğraşayım.

Asıl olması gereken "alarmda susturma" olayını atlamışlar :)
Ah nokia ah...

hadi ya, alarm için olmaması kötü olmuş :hmmm gerçi öyle olunca ben uyanmıyorum sürekli erteliyorum ama :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Susturmak olsun diğer kilit ekranında saat olsun zaten cihaz satışa çıktığında olmaması çok saçma bunlar eski amiral gemisi N8 de vardı eskiden olan bir özelliği yada özellikleri yeni cihazlara aktarmamış olmaları hakikaten saçmalık harita yürüme versiyonu da saçma 10 dk yolu araba yolundan 45 dk da götürüyor eskiden kestirmeden düz çizgi uygulaması vardı örneğin bunu da Nokia düzeltmesi gerek

YkPkY

YkPkY

Üye
Ahhh Nokia ahh harbiden

Murat Alper

Murat Alper

Üye
telefonlar için geldi mi acaba telefondan indirenler için

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam bir yerde geldi diye okuyorum bir yerde GDR2 gelmeden GDR3 videosu yayınlandı.Anlamadım gitti 620 var yeni aldım güncelleme yaptım mağazadan bir kaç programını güncelledi sadece bumu oluyor GDR2 güncellemesi ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hocam bir yerde geldi diye okuyorum bir yerde GDR2 gelmeden GDR3 videosu yayınlandı.Anlamadım gitti 620 var yeni aldım güncelleme yaptım mağazadan bir kaç programını güncelledi sadece bumu oluyor GDR2 güncellemesi ?

Hayır sizin yaptığınız uygulama güncellemeleri.

Bunu Ayarlar>Telefon Güncellemeleri bölümünden yapıyoruz.

Videosunu gördükleriniz muhtemelen AMBER güncellemesine aittir.

Forumda bir kaç arkadaşımız bilgisayar üzerinden farklı bir yolla bu güncellemeyi yaptılar ;)

ÖEY

ÖEY

Üye
Her iki saatte bir güncelleme denetliyorum eğer çıkarsa ilk ben duyuracağım işte :P::hih::kop:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Her iki saatte bir güncelleme denetliyorum eğer çıkarsa ilk ben duyuracağım işte :P::hih::kop:

O hiç belli olmuyor 1308 güncellemesini hiç denetlemiyordum bir akşam denetledim, geldi hemen konusunu açıverdim sağolsun Özgür Abi'nin cihaz uygulama yüklü olduğundan önce ben açabilmiştim yoksa imkanı yok Ali Kemal abiyle Özgür Abiyi geçmenin :kıskıs:

SLH.55

SLH.55

Üye

Hayır sizin yaptığınız uygulama güncellemeleri.

Bunu Ayarlar>Telefon Güncellemeleri bölümünden yapıyoruz.

Videosunu gördükleriniz muhtemelen AMBER güncellemesine aittir.

Forumda bir kaç arkadaşımız bilgisayar üzerinden farklı bir yolla bu güncellemeyi yaptılar ;)
Anladım hocam :oke:
Telefon Güncellemesi kısmınıda denetliyorum bazen.Telefonunuz Güncel diyor.Yani daha gelmedi bu yöntemle :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
  • Beğen
Tepkiler: SLH.55
dakamon

dakamon

Üye
14 ağustosa kadar kanser oluruz valla :D

Plesk234

Üye
14 de deil 15-16 arası gelir :)

dakamon

dakamon

Üye
sanırım bi yerde de 12 yazmışlardı

ÖEY

ÖEY

Üye
İçime doğdu yarın gelecek bu güncelleme bak görürsünüz :D:D

dakamon

dakamon

Üye
Keşke ama sanmıyorum ama bi dakka yarın pazartesi bak bunu düşünce olma ihtimali yükseldi :)

- - - Eklendi - - -

O değilde bide bu gece saat tam 12 de veriyorlar mış :D

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
ya bu beyaz lumia 920 amber i sadece beyazlara mı kuruyoruz.global romlu siyah cihaza olmaz mı

Üst Alt