WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Özel Bi nedeni yokda yanlışlıkla indirmiştim oda yukleyemeyince kafama takıldı bende Bi saplantı haline geldi ya ben bişeyi eksik yapıyorum yada bu böyle olmak zorunda

ben de deneyeyim durumu yazarım abi. Bir saat kadar uyuyayım o arada inmiş olur flaş dosyaları :D

mahosa

Üye
Global romu indirdim ve kurdum. durum aynı. herhangi bir gücelleme gelmiyor.

JAVOR

JAVOR

Üye
L820 kullanıyorum. Şimdi güncellemeye çalıştım.. Var olan sürümü bana yeni güncelleme gibi gösterip yüklettirdi. Şimdi bende seviniyordum Amber geldi diye.. açtım baktım resetlediğimle kaldım. Bir kaç arkadaşta da aynı sorun olmuş. Nokia software Uptader, neden Amber güncellemesini görmeyip yüklemiyor ? PLS Yardımm

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşım şu anda güncelleme serverlardan geri çekildi

- - - Eklendi - - -

Beklemede kalın yarın birgün geri açılır herhalde bizde yüklemedik

JAVOR

JAVOR

Üye
Nasıl ya :D Nasıl çekilir ? Nasıl bir şanstır bu ? peki ben intihar edeyim Kamera lensleri bile 11 taneydi nasıl bulurum ben onları tekrar :/ neyse.. Peki tekrar geleceği belli mi veya Asıl legal olan güncellemenin kesin tarihi ?

mahosa

Üye
059S041 bunu deneyin halen serverde. şimdi ben yüklüyorum. flash atınca paylaşırım yorumlarımı.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
vay be bi güncelleme gelmis forum çalkalaniyor nokia kullanicilari olarak güncellemeye aç olduğumuzdan :D ben wp8 kullanicisi olmadigim halde ben bile sevindim :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Nasıl ya :D Nasıl çekilir ? Nasıl bir şanstır bu ? peki ben intihar edeyim Kamera lensleri bile 11 taneydi nasıl bulurum ben onları tekrar :/ neyse.. Peki tekrar geleceği belli mi veya Asıl legal olan güncellemenin kesin tarihi ?

fazla sürmez maksimum 10 günde gelir diyorum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Lumia 620m var güncellememi yaptım kafam rahat :D

alical33

alical33

Üye
bu yaptığımız güncelleme de illegal değil ki :D

JAVOR

JAVOR

Üye
Değil sonuçta da :D böyle yangından mal kaçırır gibi güncelliyoruz Lumia'larımızı. Kambersiz düğün Ambersiz lumia olmaz diyerek topu, Nokia soft ware'den amberi geri çeken insanlara atıyorum. O top yere düşmeden geri koyun şu amberi ehehhe :) 10 günde beklenmez :(

serinaga

serinaga

Üye
Yahu oku oku bitmiyor, konu coşmuş ...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
şu 1308.001 yada 0002 olanı bi yere up larsanız sabah ben downgrade denicem.sabah amber i skydrive e yüklerim herkeslede paylaşırım.bende ki beyaz tcell cihazı,bende global e çevirmek için uğraşıcam cihazı brick etmek pahasına olsa yapıcam inşaALLAH. bana malum 0001 olan dosyalar lazım.yardım eden olursa sevinirim dosyalar konusunda.

PureFood

PureFood

Üye
atamadım yav rebooting çıkmadı ncs'de telefon ekranında.

- - - Eklendi - - -

arkadaşalr ekranda dönmeyen çark ve şimşek çıktı ne yapmalıyım ??

- - - Eklendi - - -

oh açıldı aman aman bi daha flash falan benden uzak olsun

- - - Eklendi - - -

her yerim titredi korkudan istemiyorum ota'dan bekleyeceğim başarılı olamadı atamadım 0001'i. çeviremedim bir türlü.

narnia16

narnia16

Üye
Yahu oku oku bitmiyor, konu coşmuş ...

Bende gözleri bozcam yakında.Bitmedi gitti.Blue güncellemesi gelince kim bilir ne olur buralar :D

- - - Eklendi - - -

atamadım yav rebooting çıkmadı ncs'de telefon ekranında.

- - - Eklendi - - -

arkadaşalr ekranda dönmeyen çark ve şimşek çıktı ne yapmalıyım ??

- - - Eklendi - - -

oh açıldı aman aman bi daha flash falan benden uzak olsun

- - - Eklendi - - -

her yerim titredi korkudan istemiyorum ota'dan bekleyeceğim başarılı olamadı atamadım 0001'i. çeviremedim bir türlü.

Geçmiş olsun Allahtan açılmış.En iyisi OTA yı beklemek :D

seydi53

Üye
Email kısmına lotus traveler eklenmiş mi, yükleyen arkadaşlardan rica etsem bakabilir ler mi ( lumia 920)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu ne be, yarım gün forumda yoktuk neler olmuş böyle. Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: krstnck

mahosa

Üye
Tekrar yazmak istiyorum, global romu yükledim ve Nokia'nın programına bağladım ve program bana hıçbir güncelleme olmadığını söyledi, global romu yuklıcek arkadaşlar bence boşuna globalle uğraşmasın.

Üst Alt