tamamdır buldum. 1308.0001 tr white rm-821 iniyor. nokia data package manager vardı zamanında kurmuştum. tüm yazılımları bulabilirsiniz.

tamamdır buldum. 1308.0001 tr white rm-821 iniyor. nokia data package manager vardı zamanında kurmuştum. tüm yazılımları bulabilirsiniz.
çift tıklama olayı banada gelmedi (lumia 620 ) guncelleme ile nu ozelliği bekliyordum gerisi benim için yalandı bildiğim akdarıylada sadece 520 gelmicekti offfff620de güncellemyi yaptım sorunsuz sadece radyo ve cift tıklama yok gerisi var ekran hassasiyeti süper olmuş![]()
global romlumuydu demek sennki data sense de gelir artık ozaman![]()

adaş oda eski sürüm değilmitamamdır buldum. 1308.0001 tr white rm-821 iniyor. nokia data package manager vardı zamanında kurmuştum. tüm yazılımları bulabilirsiniz.
çift tıklama olayı banada gelmedi (lumia 620 ) guncelleme ile nu ozelliği bekliyordum gerisi benim için yalandı bildiğim akdarıylada sadece 520 gelmicekti offfff
Globola cevirecek ve yenı otadan gelen guncellemeyle data sens gelecek
adaş oda eski sürüm değilmi

tamam çaktım olayı
Globola cevirecek ve yenı otadan gelen guncellemeyle data sens gelecek![]()

adaş oda eski sürüm değilmi
yavaş iniyor daha yüzde 9...
Globola cevirecek ve yenı otadan gelen guncellemeyle data sens gelecek![]()

AÇIZ ABİ AÇ. VALLAHA AÇIZ YA. 10 SAATLİK KONUYA 62 SAYFALIK YORUM YAPMAK NE DEMEK YA :dHey maşallah,bu konu nasıl bukadar hit olmuş ya,okadar lumia kullanıcısı varmı ya forumda.şuan 62 sayfa olmuş.S^3 bomboş ya![]()
adaş bende turkcellinde globalinde eski sürümü mevcut ama globali ncs ile bir türlü tanıtamadım görmüyor telefon kodları farklı olduğu için galiba eğer başarırsan ban bi pm at bende nasıl yaptığını öğrenip romu değişicem
abi turkcellde data sense yok ya bilerek buna çeviriyorum. bi deneyelim bakalımyavaş iniyor daha yüzde 9...
adaş bende turkcellinde globalinde eski sürümü mevcut ama globali ncs ile bir türlü tanıtamadım görmüyor telefon kodları farklı olduğu için galiba eğer başarırsan ban bi pm at bende nasıl yaptığını öğrenip romu değişicem