WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
tamamdır buldum. 1308.0001 tr white rm-821 iniyor. nokia data package manager vardı zamanında kurmuştum. tüm yazılımları bulabilirsiniz.

alical33

alical33

Üye
tamamdır buldum. 1308.0001 tr white rm-821 iniyor. nokia data package manager vardı zamanında kurmuştum. tüm yazılımları bulabilirsiniz.

global romlumuydu demek sennki data sense de gelir artık ozaman :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Nokia. Gösteriyorsun ama elletmiyorsun. :zzz:

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye

Şu an telefonunda bulunan yazılımı indiriyorsun sanırım, çünkü 1308 güncelleme öncesi versiyon.

PureFood

PureFood

Üye
bendeki 0002 arkadaşlar. ben 0001 indiriyorum.

- - - Eklendi - - -

bilerek 1308.0001 indiriyorum eski olduğunu bile bile. çünkü türkcell romlu data sense olmayacak. ben olsun istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: PosiXGuARD
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Dostum bu eski sürüm !

lavigne-61

Üye
620de güncellemyi yaptım sorunsuz sadece radyo ve cift tıklama yok gerisi var ekran hassasiyeti süper olmuş :D
çift tıklama olayı banada gelmedi (lumia 620 ) guncelleme ile nu ozelliği bekliyordum gerisi benim için yalandı bildiğim akdarıylada sadece 520 gelmicekti offfff

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
tamam sorun yok kızma :kop:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
yasirtaha

yasirtaha

Üye
  • Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
çift tıklama olayı banada gelmedi (lumia 620 ) guncelleme ile nu ozelliği bekliyordum gerisi benim için yalandı bildiğim akdarıylada sadece 520 gelmicekti offfff

aynen gelse iyi olacaktı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hey maşallah,bu konu nasıl bukadar hit olmuş ya,okadar lumia kullanıcısı varmı ya forumda.şuan 62 sayfa olmuş.S^3 bomboş ya:)

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Hey maşallah,bu konu nasıl bukadar hit olmuş ya,okadar lumia kullanıcısı varmı ya forumda.şuan 62 sayfa olmuş.S^3 bomboş ya:)
AÇIZ ABİ AÇ. VALLAHA AÇIZ YA. 10 SAATLİK KONUYA 62 SAYFALIK YORUM YAPMAK NE DEMEK YA :d

• Beğen
yasirtaha

yasirtaha

Üye

abi turkcellde data sense yok ya bilerek buna çeviriyorum. bi deneyelim bakalım :D yavaş iniyor daha yüzde 9...
adaş bende turkcellinde globalinde eski sürümü mevcut ama globali ncs ile bir türlü tanıtamadım görmüyor telefon kodları farklı olduğu için galiba eğer başarırsan ban bi pm at bende nasıl yaptığını öğrenip romu değişicem

• Beğen
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Kerbelada su bulmuş gibiyiz :D

PureFood

PureFood

Üye

adaş bende turkcellinde globalinde eski sürümü mevcut ama globali ncs ile bir türlü tanıtamadım görmüyor telefon kodları farklı olduğu için galiba eğer başarırsan ban bi pm at bende nasıl yaptığını öğrenip romu değişicem

abi nokia care suite yüklü mü ? halledelim hemen yüklüyse.

en üstte data package manager var. ona tıkla. yukarıda sol kutucuğa RM-821 yaz diğer tarafa da ;

siyah ise Q59Q9G2 beyaz ise Q59Q9G3 yaz search de. sonra altta bulacak direk 1308.0001'i. orada play tuşu var oradan indirmeyi de başlatabilirsin.

Üst Alt