WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

dakamon

Üye
Harbi o lumia renk profil ayarından renkler normalden daha mı canlı oluyor ayarını yapınca

PureFood

Üye
bu akşam ben de flaşlıycam inşallah iş çıkışı kamberi o kadar üzülüyorum ki satıyorum diye.

dakamon

Üye
Bide bu akşam ota dan yayınlıyorlarmış bide sen flaşladıktan hemen sonra

Tepkiler: ÖEY

csH

Üye
Evet yaa renk profilleri ne ise yariyo

bence yarın kesin geliyor ota güncellemesi

Tepkiler: ÖEY
ey nokia güncellemeyi her geçen gün vermiyorsun diye sana lanet yağsın diyorum inşallah sende birgün sende bizim elimize düşeceksin da nokia

- - - Eklendi - - -

o zaman görüsürüz elmi yaman bizmi inatçıyız

serinaga

Üye
bu akşam ben de flaşlıycam inşallah iş çıkışı kamberi o kadar üzülüyorum ki satıyorum diye.

Eeee o zaman satma İsmet kardeşim, kendini neden üzüyorsun ki ??? Hoş senin çektiğini cümle alem biliyor ya, hayırlısı diyelim ...

sekajmer

Üye
Telefonum uçuş modunda güncelleme gelse gözükür mü

- - - Eklendi - - -

Telefonum uçuş modunda güncelleme gelse gözükür mü

Ya bu konuya 1700 küsür mesaj gelmiş bundan utanıpta amber gdr2 gdr3 blue yellow 8,1 9 10 gelmemiş ayıptır nokia senin bu yaptığın bari mesajlardan utan ya

dakamon

Üye
Valla beyler burada ne kadar yırtınsakta adamlar düşüncelerimizi telapati yoluyla öğrenecek değiller hadi biraz parmaklarınızı telefonda çalıştırın ve nokiaya geri bildirim den sıfır puan verip açıklamaya da sadece amber yazın gönderin sık sık yapın bunu belki bir faydası olur buradan insanlar ediyoruz ama kim duyacak

sekajmer

Üye
Nokia yaya amber yazıp birde buranın linkini atalım