WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Ya ben daha önce dedim Nokia ve ms resmi tatilde biraz bekleyin pazartesi sendromu da var çay kahvaltı derken canları isterse verirler acele etmeyin sakin olun ...
ama ben sakin olamıyorum bazı arkadaşlar güncelleme yapmış bense bekliyorum

ÖEY

Üye
Bende bekliyorum İbrahim #direnibrahim vazgeçmek yok

ogzhnoTr

Üye
Beklemekten başka Bi çare yokki ya.

YkPkY

Üye
ne listesinde benide yazın
kara liste sanırım

Benide yazın şu listeye. Üstelik ben kamera netlik sorunumun düzelmesini bekleyenlerdenim. Tatilde olduğum halde, resimler çekiyor olduğum halde bekliyorum.

#direninOTAcılar

Ayrıca bkz.

#NSUcularAmberiEskittiBile

ÖEY

Üye
OTA'yı yaptıktan sonra bir kez de ncs'den yapayım diyorum Kendime eziyet çektirtesim var

Türlü işkencelere eziyetlere alışkın bir Nokiacı olarak arkadaşlara örnek oluyoruz :P

Bu haberi buldum 26 Temmuz 2013 yani eski

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-amber-guncellemesi-ertelendi-824611.html

YkPkY

Üye
ben teknoloji mahrumu Bi yerde olduğum için seve seve bekliyorum,ne demişler ya seve seve yada neyse.sırf bunu yükleyebilmek için internet kafelere 10 lira para baydım yine yükleyemedim,akçayda gezmediğim çare kalmadı.hepsi dipfiriz yüklü olduğundan çıldırdım.
mağdurumda mağdurum.ama eve gidince susturana kadar hepsini yükleyeceim.
yaşasın kötülük

Haberini bekliyorum

Plesk234

Üye
Durumuna üzüldm 4gün sabret

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

YkPkY

Üye
valla çok mağdurum yoksa telin yemediği yazılım kalmamıştı,50 kere susturmuştum.
sahilde,evde 3g bilem yok,nasıl Bi memleket çözemedim

Abiler yardım edin yoksa lumia 820 i parçalrına ayıracak şu amberi yükledikten sonra şarj su gibi gidior hiç oyun yok arkada çalşışan uygulama yok ne yapabilirim kafayı,yicem günde neredeyse 3 kere şarja veriyorum telefonu

Güncellemeler genelde öyle başlıyor.Ben de portico'da yaşamıştım.

Düzenli şarja tak, bir süre sonra düzeliyor ;