ÖEY Üye Sürüm numaralarına çok takılmayın arkadaşlar. Bazı cihazlara yönelik özel düzeltmelerde oluyor sonuçta
Sürüm numaralarına çok takılmayın arkadaşlar. Bazı cihazlara yönelik özel düzeltmelerde oluyor sonuçta
SiMoNeee Üye Sensation' Alıntı: Artık 620'de de mi eldivenle çalışma açılmış demek mi bu Genişletmek için tıkla ... Ekranın dokunmatiği gerçekten hassas şu an
Sensation' Alıntı: Artık 620'de de mi eldivenle çalışma açılmış demek mi bu Genişletmek için tıkla ... Ekranın dokunmatiği gerçekten hassas şu an
musicianfaruk Üye Windows 7 kullanıyorum ben kurabilcekmiyim ? Ve kullanıcı adına ne hesabımızı giriyoruz
Sensation Emekli Yönetici SiMoNeee' Alıntı: Ekranın dokunmatiği gerçekten hassas şu an Genişletmek için tıkla ... Nokia kıyak yapmış. FM Radyo vermedi ama eldivenle kullanılan ekran geldi
SiMoNeee' Alıntı: Ekranın dokunmatiği gerçekten hassas şu an Genişletmek için tıkla ... Nokia kıyak yapmış. FM Radyo vermedi ama eldivenle kullanılan ekran geldi
SiMoNeee Üye Sensation' Alıntı: Nokia kıyak yapmış. FM Radyo vermedi ama eldivenle kullanılan ekran geldi Genişletmek için tıkla ... Keşke FM Radyoda gelseydi
Sensation' Alıntı: Nokia kıyak yapmış. FM Radyo vermedi ama eldivenle kullanılan ekran geldi Genişletmek için tıkla ... Keşke FM Radyoda gelseydi
alical33 Üye SiMoNeee' Alıntı: doğru diyorsun neyse güncelleme geldi ya 1.20 gb indirmeye razıyım Genişletmek için tıkla ... 920 de 1.19 gb zaten
SiMoNeee' Alıntı: doğru diyorsun neyse güncelleme geldi ya 1.20 gb indirmeye razıyım Genişletmek için tıkla ... 920 de 1.19 gb zaten
SiMoNeee Üye cellat_03' Alıntı: 920 de 1.19 gb zaten Genişletmek için tıkla ... Benim Lumia 620'ye 1.20 gb güncelleme geldi
cellat_03' Alıntı: 920 de 1.19 gb zaten Genişletmek için tıkla ... Benim Lumia 620'ye 1.20 gb güncelleme geldi
SiMoNeee Üye Tacettinn' Alıntı: Radyo genel olarak mı yok. Yoksa sadece 620 de mi yok ? Genişletmek için tıkla ... Sadece Lumia 620'de yok
Tacettinn' Alıntı: Radyo genel olarak mı yok. Yoksa sadece 620 de mi yok ? Genişletmek için tıkla ... Sadece Lumia 620'de yok
alical33 Üye kimbilir_01' Alıntı: Win 7 64 bit te çalışmıyor bu nsu bu nedir böle ya Genişletmek için tıkla ... şu an win8 64 bitte yazılımı indiriyorum
kimbilir_01' Alıntı: Win 7 64 bit te çalışmıyor bu nsu bu nedir böle ya Genişletmek için tıkla ... şu an win8 64 bitte yazılımı indiriyorum
Tacettinn Üye SiMoNeee' Alıntı: Sadece Lumia 620'de yok Genişletmek için tıkla ... Şu ana kadar ki telefonlarımın hepsinde radyo bulunmaktaydı fakat en fazla 3-4 kez açmışımdır Çokta önemli değil yani
SiMoNeee' Alıntı: Sadece Lumia 620'de yok Genişletmek için tıkla ... Şu ana kadar ki telefonlarımın hepsinde radyo bulunmaktaydı fakat en fazla 3-4 kez açmışımdır Çokta önemli değil yani
kimbilir_01 Üye cellat_03' Alıntı: şu an win8 64 bitte yazılımı indiriyorum Genişletmek için tıkla ... win 7 de sıkıntılı anlaşılan her yolu denedim olmuyor
cellat_03' Alıntı: şu an win8 64 bitte yazılımı indiriyorum Genişletmek için tıkla ... win 7 de sıkıntılı anlaşılan her yolu denedim olmuyor