WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

Elle guncelleme yaptım. Dosyalar konular içinde mevcut.

i-gencer

Üye
Arkadaşlar, benim Lumia 920 Turkcell Rom'lu. buradaki rom'u yüklersem herhangi bir sorun yada eksik güncelleme almış olurmuyum?? yada OTA için tahmini ne kadar daha beklerim.

Öyle muhabbetler döndü ki sayfa sayfa zaten fazla bilgisi olmayanın elle güncelleme konusunda bi tarafı yemez bunlardan biri ben olduğum için okudukça korktum otayı bekleyenler listesindeyim

skynet

Üye
Korkulacak bir şey yok aslında oldukça basit

Ne sorunu war tlf nun
Ses açma kapama tuşları çalışmıyor. Hazır gitmişken araya bir seyler daha sıkıştırırım artık.

- - - Eklendi - - -

Öyle muhabbetler döndü ki sayfa sayfa zaten fazla bilgisi olmayanın elle güncelleme konusunda bi tarafı yemez bunlardan biri ben olduğum için okudukça korktum otayı bekleyenler listesindeyim

Gözünü karartacan dalacan 5800 ile zamanında bol bol flaş attım. Alışaknlık yaptı.

Büyük bir çoğunluk otayı bekle bekle dedikçe benimde fikrim değişti aslında düşüncem başkaydı ama kendime güvenemedim sen alışkınsın abi sana kolaydır

arkadaşım burada anlatılan Flash işlemlerini anlatmak yapmaktan on kat zor işe başlayıpta yapınca anlattığınızın hepsi bu kadarcıkmıydı diye düşünüyorsun

arkadaşım burada anlatılan Flash işlemlerini anlatmak yapmaktan on kat zor işe başlayıpta yapınca anlattığınızın hepsi bu kadarcıkmıydı diye düşünüyorsun

Elimden geldiği kadar anlaşılır şekilde aktarmaya çalıştım.
Umarım yapan arkadaşlar herhangi zorluk çekmemişlerdir.

o konuda haklısın kardeşim 50 tane adım var yapana kadar o işlemi fakat zaman olarak anlık işler basit ama adımları yanlış yapsan telefonunu riske edersin garanti falan telefonsuz kalmak bir ton dert gibi geliyor.

o konuda haklısın kardeşim 50 tane adım var yapana kadar o işlemi fakat zaman olarak anlık işler basit ama adımları yanlış yapsan telefonunu riske edersin garanti falan telefonsuz kalmak bir ton dert gibi geliyor.

Dead flaş adı üstünde ölü telefonu kurtarıyor
Yani canlı telefona dead flaş atarken öldürsen bile, ölmüş halini yeniden normale döndürebilirsin.
Yeter ki elinde rom dosyaları olsun

Dead flaş adı üstünde ölü telefonu kurtarıyor
Yani canlı telefona dead flaş atarken öldürsen bile, ölmüş halini yeniden normale döndürebilirsin.
Yeter ki elinde rom dosyaları olsun

Aah ah keşke Navifirm olsa

Tepkiler: bulutsuzgece ve n000k

IVI-Elia

Üye

Hemen bununla ilgili bir konu açıyorum, son sürüm ROM'ların nasıl resmi bir şekilde bulunacağı ile ilgili

Nokia çare suiteden indiriliyor urun kodunu yazarak. Bi de nokinın Bi uygulaaması vardı mavi yerine geçen sıkıntı olmaz rom bulunur

s.a arkadaşlar ben lumia 920 aldım güncelleme gelirmi buna