ÖEY Üye Ekran ve dokunma ayarların "Göz Atma" diye bir özellik eklenmiş, Bunun ne olduğunu bilen var mı?
Lumia820 Üye Konu Sahibi ÖEY' Alıntı: Ekran ve dokunma ayarların "Göz Atma" diye bir özellik eklenmiş, Bunun ne olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... glance o n8 saati geliyor - - - Eklendi - - - ogzhnoTr' Alıntı: Telefondan guncelleme yapınca telefondaki her şey yerli yerindemi kalıyor ? Genişletmek için tıkla ... hayır her şey siliniyor
ÖEY' Alıntı: Ekran ve dokunma ayarların "Göz Atma" diye bir özellik eklenmiş, Bunun ne olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... glance o n8 saati geliyor - - - Eklendi - - - ogzhnoTr' Alıntı: Telefondan guncelleme yapınca telefondaki her şey yerli yerindemi kalıyor ? Genişletmek için tıkla ... hayır her şey siliniyor
serinaga Üye Ooo biraz uzaklaşmıştım, ortalık çalkalanıyor anlatın arkadaşlar başka ne gibi yenilikler var
kimbilir_01 Üye ÖEY' Alıntı: Sen 3.0.8 versiyonuna güncelledin mi programı? Güncelleme yaptıktan sonra pcyi kapatıp aç ve telefonu takıp pcye öyle aç programı. Olmazsa sana başka link göndereyim oradan indir kur birde? Genişletmek için tıkla ... çalışmayı durdurdu hatası alıyorum sürekli. win7 x64 de sorunmu var anlamadım 3.0.8 ide kurdum oysa
ÖEY' Alıntı: Sen 3.0.8 versiyonuna güncelledin mi programı? Güncelleme yaptıktan sonra pcyi kapatıp aç ve telefonu takıp pcye öyle aç programı. Olmazsa sana başka link göndereyim oradan indir kur birde? Genişletmek için tıkla ... çalışmayı durdurdu hatası alıyorum sürekli. win7 x64 de sorunmu var anlamadım 3.0.8 ide kurdum oysa
funnel Üye Lumia820' Alıntı: Diğer Klasörü gene doluyor hani amber ile çözüm gelecekti ? Genişletmek için tıkla ... Amberden önce kapasite kontrolü ile o sorunu çözmüşlerdi zaten.
Lumia820' Alıntı: Diğer Klasörü gene doluyor hani amber ile çözüm gelecekti ? Genişletmek için tıkla ... Amberden önce kapasite kontrolü ile o sorunu çözmüşlerdi zaten.
SiMoNeee Üye Evet telefona kuruldu lumia 620 datasense çalışıyor bende operatör vodafone,fm radyo yok,ekran hassasiyeti ayarı gelmiş
Evet telefona kuruldu lumia 620 datasense çalışıyor bende operatör vodafone,fm radyo yok,ekran hassasiyeti ayarı gelmiş
ÖEY Üye Lumia820' Alıntı: data sense nerede Genişletmek için tıkla ... Data sense menü listesinde olması lazım ama eğer orada göremezsen ayarlarda arayacan artık
Lumia820' Alıntı: data sense nerede Genişletmek için tıkla ... Data sense menü listesinde olması lazım ama eğer orada göremezsen ayarlarda arayacan artık
Sensation Emekli Yönetici SiMoNeee' Alıntı: Evet telefona kuruldu lumia 620 datasense çalışıyor bende operatör vodafone,fm radyo yok,ekran hassasiyeti ayarı gelmiş Genişletmek için tıkla ... Artık 620'de de mi eldivenle çalışma açılmış demek mi bu
SiMoNeee' Alıntı: Evet telefona kuruldu lumia 620 datasense çalışıyor bende operatör vodafone,fm radyo yok,ekran hassasiyeti ayarı gelmiş Genişletmek için tıkla ... Artık 620'de de mi eldivenle çalışma açılmış demek mi bu
Lumia820 Üye Konu Sahibi ÖEY' Alıntı: Data sense menü listesinde olması lazım ama eğer orada göremezsen ayarlarda arayacan artık Genişletmek için tıkla ... yoktu
ÖEY' Alıntı: Data sense menü listesinde olması lazım ama eğer orada göremezsen ayarlarda arayacan artık Genişletmek için tıkla ... yoktu