WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

IVI-Elia

Üye

olsun artık benim romum Türkcell değil ya o yeter bana

paylaşabilirim isterseniz siyah renk

Olabilir. Winrar ile sıkıştırıp bir paylaşım sitesine upload edebilirseniz, onun linkini de 1. mesaja ekleyelim.
820 güncellemesini serverdan silindiği için kaçırmış olan ve ille de bayramdan önce yüklemek isteyen arkadaşlar değerlendirebilir belki.

beyler verdiğim room işinizi gordumu ?

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi
elbette yandex disk e upload edeceğm birazdan

emelli

Üye
arkadaşlar brnim telefon kırmızı lumia 920 ben şimdi beyaz lumia 920 nin amber güncellemesini yapsam oluyormu yardımcı olsanız telefon çalışırmı yoksa kilitlenirmi beyaz kırmızı rom farrkedermi

ben sarıya siyah room yukledım bı skıntı olmadı bence olmaz

arkadaşlar brnim telefon kırmızı lumia 920 ben şimdi beyaz lumia 920 nin amber güncellemesini yapsam oluyormu yardımcı olsanız telefon çalışırmı yoksa kilitlenirmi beyaz kırmızı rom farrkedermi

Çalışır sıkıntı yok
Ama OTA'yı bekleyin isterseniz, acele etmeyin.

Lumia820

Üye
    Konu Sahibi

Çalışır sıkıntı yok
Ama OTA'yı bekleyin isterseniz, acele etmeyin.
upload a başladı yalnız sormak istediğim bir şey var bu romu yükleyenin telefonu ile benim telefonumun imei numaraları karışmaz değil mi ?

upload a başladı yalnız sormak istediğim bir şey var bu romu yükleyenin telefonu ile benim telefonumun imei numaraları karışmaz değil mi ?

Yok
Rom dosyalarının IMEI (Telefonun kimliği) ile ilgisi yok.
Tamamen Ürün koduna (Bölge-model-renk vb seçeneklere) göre geliyor.

Tepkiler: Lumia820
Arkadaşlar anlaşıldı kimse otayı beklemiyecek bari ben bekliyim nolacak bakalım

Bende otayı bekliyorum. Fransa da verilmeye başlanmış Türkiye de başlaması da an meselesi

ÖEY

Üye
Arkadaşlar anlaşıldı kimse otayı beklemiyecek bari ben bekliyim nolacak bakalım
Yalnız değilsin ben de bekliyorum Her türlü program rom bilgisayarda mevcut şimdi paşa paşa otayı beklemeye başladım