Whykardesim
Üye
Aslında çoğu kişi Microsoft&Nokia'yı suçluyor ancak Turkcell Rom'lu cihazlarda DataSense'in bulunmamasında Turkcell'in parmağı olabilir. Yani Turkcell bu özelliği istememiş olabilir.
Elbette OTA üzerinden eksiklikler giderilmiş olarak gelirse bu teori çürür.
Şu an ne geleceğini kestirmek zor ancak yabancı ülkelere yavaş yavaş düşmeye başladı.
Bizim ülkemize de her an verilebilir.
tcell cihaza global atıcam hele bi up işim var bitsin hemen indirip denicem bi yandan da global önceki sürüm iniyor pc çok çalışıyor çooook
- - - Eklendi - - -
alayım abi zaman kısıtlamam yok netim çok
gelmiycem dedim ama dayanamadım flashladıktan sonra başarılı olursa anlatır mısınız?
"Beyaz Lumia 920 - Global" isteyenler için 1 saate kadar Rom dosyasını eklemeye çalışacağım.
4Shared'e tek part olarak yükleyeceğim.
"Beyaz Lumia 920 - Global" isteyenler için 1 saate kadar Rom dosyasını eklemeye çalışacağım.
4Shared'e tek part olarak yükleyeceğim.
ben birazdan siyahı denicem olmadı senin dosyalara geçerim abi ve onu oldururum evelALLAH
turkcell beyaz için amber romunu indirdim. fakat flashlayacağım zman. multi software updater i offline yapınca indirmiş olduğum yazılımı seçemiyorum. online yaparsam da içerisindeki sürümü görüyor sadece. yapanlar nasıl yaptı acaba?
products klasörünü atlamışımC:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821
klasörü içerisine dosyalarını atarsan sorun çözülebilir
Ben telefonu 0 ladım birick modda kadı ne yapacağımçarklar dönüyordu sabahtan beri hard reset denedim soft reset denedim hiç bir şey olmuyor şarjı bitti şarja taktım gene açılmadı çarklar geldi lütfen yardım edin
ben birazdan siyahı denicem olmadı senin dosyalara geçerim abi ve onu oldururum evelALLAH
Ben telefonu 0 ladım birick modda kadı ne yapacağımçarklar dönüyordu sabahtan beri hard reset denedim soft reset denedim hiç bir şey olmuyor şarjı bitti şarja taktım gene açılmadı çarklar geldi lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?