Şimdi mesela ben OTA'yı bekleyeceğim zaten ama OTA'dan sonra mutlaka cihazın ROM'unu Global ROM'a çevirmeyi düşünüyorum. Bu böyle olmaz çünkü. Turkcell ROM'a eksik güncelleme vermek gibi bir saçmalık ilk defa gördüm. O bakımdan bana bu Global ROM dosyaları lazım Bir de cihazın siyah beyaz olması bir şey değiştirmiyor sanırım arkadaşlar.
Baba sen neredesin yahu? Bıraktın gittin bizleri forumda valla Telefona kızdın bizi boşladın be Bu flaşlama işini senden daha iyi bilecek bir insan evladı yoktur bu memlekette arkadaşlara bir yardımcı ol
Hocam şuanda malum Fransa da OTA üzerinden verilmeye başlandı güncelleme ve büyük ihtimallede bizim yüklediğimizin aynısı. Sizce Turkcell romlu cihazlara gelicek mi . Büyük ihtimalle bir uygulama çıkacak gibi duruyor ama ?
Hocam şuanda malum Fransa da OTA üzerinden verilmeye başlandı güncelleme ve büyük ihtimallede bizim yüklediğimizin aynısı. Sizce Turkcell romlu cihazlara gelicek mi . Büyük ihtimalle bir uygulama çıkacak gibi duruyor ama ?
Aslında çoğu kişi Microsoft&Nokia'yı suçluyor ancak Turkcell Rom'lu cihazlarda DataSense'in bulunmamasında Turkcell'in parmağı olabilir. Yani Turkcell bu özelliği istememiş olabilir.
Elbette OTA üzerinden eksiklikler giderilmiş olarak gelirse bu teori çürür.
Şu an ne geleceğini kestirmek zor ancak yabancı ülkelere yavaş yavaş düşmeye başladı.
Bizim ülkemize de her an verilebilir.