BrahimOkumus Üye PureFood' Alıntı: abi nokia care suite yüklü mü ? halledelim hemen yüklüyse. en üstte data package manager var. ona tıkla. yukarıda sol kutucuğa RM-821 yaz diğer tarafa da ; siyah ise Q59Q9G2 beyaz ise Q59Q9G3 yaz search de. sonra altta bulacak direk 1308.0001'i. orada play tuşu var oradan indirmeyi de başlatabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Sarı ise
PureFood' Alıntı: abi nokia care suite yüklü mü ? halledelim hemen yüklüyse. en üstte data package manager var. ona tıkla. yukarıda sol kutucuğa RM-821 yaz diğer tarafa da ; siyah ise Q59Q9G2 beyaz ise Q59Q9G3 yaz search de. sonra altta bulacak direk 1308.0001'i. orada play tuşu var oradan indirmeyi de başlatabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Sarı ise
yasirtaha Üye Beyazı - - - Eklendi - - - Tamam adaş Bi dakika musade et - - - Eklendi - - - bende rom indirilmiş hazır producte bile atmıştım az önce
Beyazı - - - Eklendi - - - Tamam adaş Bi dakika musade et - - - Eklendi - - - bende rom indirilmiş hazır producte bile atmıştım az önce
PureFood Üye BrahımOkumus' Alıntı: Sarı ise Genişletmek için tıkla ... pek sarı kullanan yok hocam o yüzden en sık kullanılan yazdım kolaylık olsun diye - - - Eklendi - - - hrnblt' Alıntı: Beyazı - - - Eklendi - - - Tamam adaş Bi dakika musade et - - - Eklendi - - - bende rom indirilmiş hazır producte bile atmıştım az önce Genişletmek için tıkla ... abi indiyse flashla o zaman hadi bakalım
BrahımOkumus' Alıntı: Sarı ise Genişletmek için tıkla ... pek sarı kullanan yok hocam o yüzden en sık kullanılan yazdım kolaylık olsun diye - - - Eklendi - - - hrnblt' Alıntı: Beyazı - - - Eklendi - - - Tamam adaş Bi dakika musade et - - - Eklendi - - - bende rom indirilmiş hazır producte bile atmıştım az önce Genişletmek için tıkla ... abi indiyse flashla o zaman hadi bakalım
PureFood Üye hrnblt' Alıntı: tamam az müsade et geliyorum Genişletmek için tıkla ... tamam abi benim 1308.0001 daha yüzde 20de. 1 megabit internet var o yüzden yavaş iniyor. Uyku yok bu gece sağlam telefona bişey yapmayalım da
hrnblt' Alıntı: tamam az müsade et geliyorum Genişletmek için tıkla ... tamam abi benim 1308.0001 daha yüzde 20de. 1 megabit internet var o yüzden yavaş iniyor. Uyku yok bu gece sağlam telefona bişey yapmayalım da
mahosa Üye Bende şimdi global sürümünü yükledim. şimdi 5957 ye yükseltiyo. umarım ondan sonrada ambere yukseltir.
Bende şimdi global sürümünü yükledim. şimdi 5957 ye yükseltiyo. umarım ondan sonrada ambere yukseltir.
PureFood Üye hrnblt' Alıntı: şimdi nerde tam olarak yerini söyle Genişletmek için tıkla ... inen Flash dosyaları mı ?
hrnblt' Alıntı: şimdi nerde tam olarak yerini söyle Genişletmek için tıkla ... inen Flash dosyaları mı ?
mahosa Üye mahosa' Alıntı: Bende şimdi global sürümünü yükledim. şimdi 5957 ye yükseltiyo. umarım ondan sonrada ambere yukseltir. Genişletmek için tıkla ... 5957 ye yükseltti. şimdi tekrar 5957 sürümüne yükseltme önerisinde bulunda. garip bi olay. tekrar yüksektiyor bakalım.
mahosa' Alıntı: Bende şimdi global sürümünü yükledim. şimdi 5957 ye yükseltiyo. umarım ondan sonrada ambere yukseltir. Genişletmek için tıkla ... 5957 ye yükseltti. şimdi tekrar 5957 sürümüne yükseltme önerisinde bulunda. garip bi olay. tekrar yüksektiyor bakalım.
PureFood Üye abi nokia care suite'yi açınca en tepede data package manager var ya, orada. 1308'i indirmek için onlar, ama sen indi demiştin ?
abi nokia care suite'yi açınca en tepede data package manager var ya, orada. 1308'i indirmek için onlar, ama sen indi demiştin ?
yasirtaha Üye ben onu indireli 3-4 ay oldu adaş çoktan var bende zaten - - - Eklendi - - - telefon turkcell romu atınca gözüküyor ama globali atınca gözükmüyor ki ben naviden çekmiştim bunları
ben onu indireli 3-4 ay oldu adaş çoktan var bende zaten - - - Eklendi - - - telefon turkcell romu atınca gözüküyor ama globali atınca gözükmüyor ki ben naviden çekmiştim bunları
PureFood Üye hmm.. turkcelli görüyor ama global görmüyor ha çok ilginç.. ben de boşuna indirmesem mi ne yapsam..
PureFood Üye Çok ilginç... Bir de ben.deneyeyim bakalım. Neden 0002 yüklü cihaza 0001 yukletmiyor çok saçma aslında.
Çok ilginç... Bir de ben.deneyeyim bakalım. Neden 0002 yüklü cihaza 0001 yukletmiyor çok saçma aslında.
PureFood Üye hrnblt' Alıntı: Valla arkadaşlar ben bu işi başaran olursa yardımlarını bekliyorum Genişletmek için tıkla ... abi sen neden global romu yüklemek istiyorsun kıştan beri ?
hrnblt' Alıntı: Valla arkadaşlar ben bu işi başaran olursa yardımlarını bekliyorum Genişletmek için tıkla ... abi sen neden global romu yüklemek istiyorsun kıştan beri ?
yasirtaha Üye Özel Bi nedeni yokda yanlışlıkla indirmiştim oda yukleyemeyince kafama takıldı bende Bi saplantı haline geldi ya ben bişeyi eksik yapıyorum yada bu böyle olmak zorunda
Özel Bi nedeni yokda yanlışlıkla indirmiştim oda yukleyemeyince kafama takıldı bende Bi saplantı haline geldi ya ben bişeyi eksik yapıyorum yada bu böyle olmak zorunda