Sorunlar varsa dayanılamayacak boyuttaysa flashla ama istersen otayı da bekleyebilirsin. Sürüm numarası değiştiyse otadan güncelleme alırız. Ben data sense için otayı bekleyeceğim eğer otayı görmezse o zaman flashlarım
920 ye 3047.0000.1326.2003 sürüm numaralı güncelleme gösterdi nsu ne değişiklik var ki acaba turkcell cihaza global rom flaşlamıştım şimdi tekrar uğraşmak istemiyorum
birde bazı videolarda win tuşu yanıp sönerek bildirim ışığı görevi yapıyordu asılsız mı çıktı acaba ?
Yok ya alakası yok bence. Global romlulara da görünüyor bu güncelleme. O zaman nokia herkesi turkcell roma mı geçiriyor acaba. Bence son rakam değilde extralar bilgideki mobile operatör yazan kısım önemli. Galiba nokia baktı 3001 de data sense gelmedi hemen düzeltip 3002 olarak herkese verdi tekrardan. Yani bu mantıkla hepimiz turkcell roma mı geçicez. Otaya gelince el mahkum yükletecek bu bize 3002 yi o zaman
amberde herkesin şarj süresi arttı benimki azaldı eskiden boştayken şarjı gitmezdi şimdi su gibi gidiyor. direk flaşlıycam tekrar artık yapıcak bir şey yok
amberde herkesin şarj süresi arttı benimki azaldı eskiden boştayken şarjı gitmezdi şimdi su gibi gidiyor. direk flaşlıycam tekrar artık yapıcak bir şey yok
arkadaşlar sürüm numarası değiştiğine göre otayı beklesem olur dimi amber yüklu ama data sense için yeniden nsu gözüm yemiyor herşeyi baştan yükledim tekrar yüklemek zor olucak