WP8.0 GDR2+Amber NCS/NSU Güncellemesi Geldi [GÜNCELLENDİ: 820'ye DataSense]

murtıı

Üye
arkadaşlar bende bayramdan önce nsu ya ilk düştüğünde yüklemiştim güncellemeyi ve şuanda nsu yeni bir güncelleme göstermekte ve sürüm numarısı 3002 olarak değişmekte birazdan kuracam data sense gelirse haber veririm sizlere 820 kullanıcısıyım

kursat99

Üye
İnşallah gelir. 820 kullanmıyorum ama lumiadaşlarımın sevinmesini isterim

arkadaşlar şu şekilde açıklayayım daha önce amber yüklü değilken Nokia Update for retaile taktığımda telefonu 3001 ile biten amber gelmişti. Şimdi bu konu üzerine az önce tekrar bağladım telefonu programa bu sefer 3002 ile biten versiyon yazıyor şuanda indiriyorum 1.14 gb yükleyince ayrıca bilgi veririm neler var neler yok.

dakamon

Üye

Özgür bey dün akşam bana da yapmıştık ya güncelleme benimki 3001 sonu ama dün indirmiştim benimkide 1.14 gb tı?

Özgür bey dün akşam bana da yapmıştık ya güncelleme benimki 3001 sonu ama dün indirmiştim benimkide 1.14 gb tı?

400mb indi. 600 kb/s ile çekiyorum 19 dk ye indirme işlemi bitecek. 15 dk de kurulum sürse 40 dk sonra tekrar konuşuruz

dakamon

Üye
Tamamdır haberlerini bekliyoruz bide şu an ki sürüm numaranın sonu kaçtı?

İnş düzeltilmiştir ve eksik olan data sense gelmiştir ümidiyle uyuyorum hayırlısı bekleyip görelim sabrın en guzel yeri sonudur.

Evet arkadaşlar son durumu aktarıyorum. Data sense geldi radyo vs hepsi geldi. muhtemelen ekranda saat çıkması da gelmiştir ona henüz bakamadım, extraları güncellemem gerekiyor.

Tepkiler: Whykardesim
Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce

Yahu Facebook da görsel yayınlıyorlar uptade Amber falan yine hayal kırıklığı

pel, lum,a 620'yede çift tıklatma gelecek mi?

Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce

NCS üzerindede lumia 820 için güncelleme kontrolü yaptığımda 3002 sürümlü yeni bir sürüm var gözüküyor.
Bir önceki nsc 3001 sürümü kurmuştum Data sense umudu ile tekrar flashlıyorum.

920 Global cephesinde zaten her şey mevcut olduğu için yeni bir gelişme yok

Telefonunuz güncel.Son denetleme : 2 saniye önce