Mad EagLe
Üye
2500 mü kardeşim atmayın ya! 1700 TL'ydi geçen gün hepsiburadada. Hep 4s'nin rakibi lumia 800 değil lumia900 olmalıdır.
ios daha eski bir sistem olduğu için şuan rayına oturmuş çıkacak uygulamalar çıkmış zaten ve çıkıyorda bunun için wp'nin zamana ihtiyacı var ama kısa sürede halledeceklerine inanıyorum.
Ali Kemal Abim ben onu demiyorum ya arkadaş 2500 TL demiş ya bol keseden sallıyoriphone 4s 16gb 1580 tl ye aldim. Denk fiyatlarda lumia900 var ve 4s le bircok karşilaştirmasi yayinlandi neredeyse kafakafaya cihazlar. Market dişinda.
Ali Kemal Abim ben onu demiyorum ya arkadaş 2500 TL demiş ya bol keseden sallıyorİyi geceler abim.
anladim zaten ben de reel fiyati belirtmek icin yazdim aldigim fiyat bu diye. Gerci 4s de iki uc ay oncesine kadar 2200tl idi.
5 çıktı çıkacak söylentisi var bu yüzden 4s'e talep azaldı ve s3, 4s satışlarını çok kesti.
iphone bu ülkede zenginler olduğu sürece satılacaktır güzel telefon güzel sistem ama çoğu hava atmak için alıyor telefonun birçok özellliğinden habersiz sırf görüntü olsun diye alıyorlar iphone 5 ya da new iphone artık ne olarak çıkacaksa kasayı güzel yaptıkları takdirde patlama yapacaktır.
4s satişlari ilk olarak lumia900un abd de satişa cikmasiyla kesilmeye başlamişti s3 ile daha da hizlandi ama hicbirisi applein dert edecegi kadar etkilemedi sonucta satişlarda cikiş suresinin uzerinden belli bir zaman gectigi icin bir doygunluk oluşmuştu. İphone5 ile wp8 lumialar da s3un satişlarini keser ekim ayinda. O zaman gercekleri gorucez bakalim samsung bu iki firmaya nasil bir cihazla cevap vericek.
kusura bakmayın biz alırken 2499 tlydi. kipadan.
bu arada herkesin zevkine bağlı ios sevme sevmeme. herkes sevecek diye birşey yok !
4s ten 4 s'e dosya gönderemedim ben ya böyle birşey varmı ?
ekranı desen normal boyutlarda değil. ne film izleyebiliyorsun ne birşey.
ses kalitesi desen berbat .
tamam uygulama açısından iyi , kamerası fena değil sonuçta ios ama biz alırken 2500 tl verdik inanın o parayı kuruşu kuruşuna haketmemişti. bunu ailemde bende onayladık . belki biz nokia fanıyız diye böyledir. bilemiyorum :=) samsunga 1 kuruş bile harcatmayacak birisiyken ben 4s si sattırıp s2 aldırmak için kafasının etini yemiştim ailemino kadar itici gelmişti bana .
kusura bakmayın biz alırken 2499 tlydi. kipadan.
bu arada herkesin zevkine bağlı ios sevme sevmeme. herkes sevecek diye birşey yok !
4s ten 4 s'e dosya gönderemedim ben ya böyle birşey varmı ?
ekranı desen normal boyutlarda değil. ne film izleyebiliyorsun ne birşey.
ses kalitesi desen berbat .
tamam uygulama açısından iyi , kamerası fena değil sonuçta ios ama biz alırken 2500 tl verdik inanın o parayı kuruşu kuruşuna haketmemişti. bunu ailemde bende onayladık . belki biz nokia fanıyız diye böyledir. bilemiyorum :=) samsunga 1 kuruş bile harcatmayacak birisiyken ben 4s si sattırıp s2 aldırmak için kafasının etini yemiştim ailemino kadar itici gelmişti bana .
yapma ya göz var nizam var . Ekranı berbatmış , sesi kötüymüşhd film izledim ben o cihazda gayet kaliteliydi. Bir sürü uygulama mevcut gönderebilmen için de. Sevmemene elbette karışamam ama hiçbir şeyi olmadığı gibi de gösteremezsin.
ya şu iosa widget eklenmiyor diye sevmiyorum bir de kişiselleştiremiyorsun fazla ancak yüklüyorsun uygulamaları kaydırmalı menüde hiç modifiye falan yok doğru düzgün 3'ten beri aynı ikonlar falan
hocam 16x9 ekranı olmayan bir telefonda ben şahsen hd film izlemek istemem
izlesem de ya ekrana oturtmak için üstten ve alttan görüntü kırpılır , yada ekrana sığdırmak için görüntü daraltılır ki öyle yapıldıgı zaman adamlar zayıflıyoryani hoş değil .
gösterme göstermeme durumu değil ki bu , şahsen ben 1000 tl ye alınan bir lumia800 ün bile ip4s ten daha iyi oldugunu düsünüyorum ki öylede. ama söyle birseyde var 4s 3-4 yıl önce çıktı sanırım. 3 yılda ancak yetiştiler ona. o açıdan hala sağlam ios.
İstersen samsung htc ve lgnin nokia gelene kadar yaptiklari wp cihazlari asagidan bir incele. Nokia wpye gercekten buyuk bir ivme kazandirdi.
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel-destek/sizin-windows-phone-unuz-hangisi-645350.html
Ayrica wp'de en yuksek donanimi da nokia kullandi. Digerleri 1ghz islemci koyarken nokia mumkun olan en yuksek islemciyi yani 1.4ghz s2 leri kullandi.
Eskiden Amcamdada HTC Marka WP Vardi .. Ve O Zamanlar Papakudioflu Kardesimin Dedigi Gibi Hic Taninmiyordu ..
Nokia Sayesinde Bu Kadar Tanindi Vede Taninacakk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?