Kardeşim kulaklık amfisi olduğunu biliyorum ben ? Okul ve normal dışarıda kullandığım içinnportable,bataryadan buyuk olan şeyi elimde taşıdıktan sonra ne anlamı kalıyor telefonun ses kalitesinin ? XB-400 ü bırak sony extra bass la,bile ses veremedi ya samsungla kapışamıyor daha Apple a goz dikiyor Windows once bi alt tabaka samsung,u geçelim , gulduğum,konu şunsana göre sen bana göre ben haklıyım,bunun tartışmasını yapamayız zaten ama tutupda yarısı fiyat eden telefonun daha çok ozellik ve kalite barındırması komik , DSD ye göre DST kullanımı daha mantıklı değil mi

SA-CD ( DST , DSD) Sony ve Sony patenti kullanan markalarda var araştırmıştım biliyorum anlayacağınız amfi diyip dalga geçmekle olmuyor neyse , ama cidden tutupda bi cebimde amfi bi cebimde telefon diğer cebimde portable batarya ile gezdikten sonra hiç,bir,manası kalmıyor telefonun , tekrar saygılar
Ha bide yazdıklarınızı guç çekmeden anlıyorum biraz cahil gibi bahsetmişsiniz

tekrardan saygılar
Vede Canon , Nikon konusu ben öyle bişey demedim ? Tek ozelliğe önem verip diğerlerini boş vereceksen o yönden ilerle Canon Nikon a rakip ol ama tam anlamıyla olamaz canonla arasında sözleşme var , hani yaparsın 1 özelliği on planda olur diğerleri orta olur bizde tam tersi 1 özellik mükemmel 100 ozellik berbat anlatabildim sanırım

Ha birde o dediğiniz amfiler,biliyosunuz kuçucuk bir şey değil ben genellikle yolculuk sırasında ve ceplerim,dolu olduğundan dolayı koyacak yerim yok elimde tutmak istemiyorum amfi dışında yapılcak başka bir çozum,var mı