Tavsiye WP Sesi daha çok arttırma

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kardeşim kulaklık amfileri o arkadaşın dediği kadar büyük değil internetten araştırmama göre çoğu bir zippo boyutunda veya daha küçük . Bana hangi markayı önerirsin almayı düşünüyorum ve de ne şekilde kullanılıyor ?
Fiyat aralığına göre değişiyor bu boyuttakiler için derin bir fark yok.

Bass tepkilerini sıkılaştıran Brainwavz, Fiio ise daha karanlık bir sunum ve genel olarak sahneyi genişleten bir yapıya sahip.

Kullanacağınız kulaklık nedir?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Fiyat aralığına göre değişiyor bu boyuttakiler için derin bir fark yok.

Bass tepkilerini sıkılaştıran Brainwavz, Fiio ise daha karanlık bir sunum ve genel olarak sahneyi genişleten bir yapıya sahip.

Kullanacağınız kulaklık nedir?

Sennheiser cx300 2

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sennheiser cx300 2

Size en iyi tavsiyem amfi almak yerine parayı kulaklığa yatırın, daha temiz bir ses alın.

Vsonic VSD3S ile başlangıç yapabilirsiniz. Ben Vsonic GR07 Bass Edition kullanıyorum

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Size en iyi tavsiyem amfi almak yerine parayı kulaklığa yatırın, daha temiz bir ses alın.

Vsonic VSD3S ile başlangıç yapabilirsiniz. Ben Vsonic GR07 Bass Edition kullanıyorum

Kulaklığımın genel performansı iyi zaten sennheiser kulaklık işinde aşmış bir marka . Ama kullana kullana daha iyisi olabilir mi diye düşünmeye başlıyor insan. Tavsiye için teşekkürler .

Edit : Bu arada yazdığınız iki ürünü yurt içinde satın alabileceğim herhangi bir yer bulamadım .

Son düzenleme:
StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Ciddi ciddi bunun boyutları nedir ya :D aklıma yatıyo gibi bu amfi işi telefon jak girişine sokuluyor sanırım giriş yeri

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ciddi ciddi bunun boyutları nedir ya :D aklıma yatıyo gibi bu amfi işi telefon jak girişine sokuluyor sanırım giriş yeri

Büyük boyutlu olanı da var , bir zippo boyutunda olanı da var . Ben biraz araştırdım genelde alanlar yurtdışından sipariş etmiş . Türkiye'de pek bulunmuyor sanırım .

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Media Markt veya Teknosa gibi yerlerde bulunabilir diye düşünüyorum , Ankarada bulunacak bi yer var mıdır acaba

Üst Alt