ultrayer6
Üye
O Tolga Küçükyılmaz denen adam gerek çektiği videolarda, gerek konularda her türlü android diyor başka bir şey demiyor resmen. Ayrıca ülkemize gelmemiş olan lumia'nın haberini yapması kötüyse eğer, bırak ülkemize gelmeyi, daha çıkmamış bir telefon olan galaxy s3 hakkında yaptıkları onlarca haber ne olacak?
yazıyı yazan tolga küçükyılmaz değildi bu bir
ikincisi symbianda donanımı çok kullanmaz diyorlardı sonunu gördük
üçüncüsü 4 senelik işlemcinin seneye yetersiz kalmaya başlayınca ben seni görürüm
dördüncüsü galaxy s3 şimdiden 10 milyon ön sipariş topladı ve bir çok insan galaxy s3 ü bekliyor lumia 800 ü değil
madem sdn o kadar güvenli, sizin sdn 'nin sözde sızdırılmış galaxy s3 özelliklerini de gördük. Tasarım berbat, 1.4 ghz işlemci, 1 gb ram, 8 mpx kamera. Ekran iyileşmiş bir de işlemci 200 mhz artmış hepsi bu. Yani sdn'ye o kadar güveniyorsan buna da güven o zaman. Ayrıca benim hayvan gibi donanım istemeyen sistemler'den kastım ios ve windows phone idi. Ama dediğiniz gibi symbian da hayvan gibi donanım olmasa da çalışabilir. Neredeyse aynı donanımlı olan c6-01 ile galaxy mini'yi yan yana koyun, 2 katı ekran çözünürlüğüne rağmen c6-01 'de HD oyunlar oynarken galaxy mini'de açamayın o HD oyunları.
madem sdn o kadar güvenli, sizin sdn 'nin sözde sızdırılmış galaxy s3 özelliklerini de gördük. Tasarım berbat, 1.4 ghz işlemci, 1 gb ram, 8 mpx kamera. Ekran iyileşmiş bir de işlemci 200 mhz artmış hepsi bu. Yani sdn'ye o kadar güveniyorsan buna da güven o zaman. Ayrıca benim hayvan gibi donanım istemeyen sistemler'den kastım ios ve windows phone idi. Ama dediğiniz gibi symbian da hayvan gibi donanım olmasa da çalışabilir. Neredeyse aynı donanımlı olan c6-01 ile galaxy mini'yi yan yana koyun, 2 katı ekran çözünürlüğüne rağmen c6-01 'de HD oyunlar oynarken galaxy mini'de açamayın o HD oyunları.
başka açıklamaya gerek yok sanırım
ikisi de kapali kaynak kodlu iksindede kisisellestirme az ikisindede flash yok neresi benzemiyor
ikisi de kapali kaynak kodlu iksindede kisisellestirme az ikisindede flash yok neresi benzemiyor
bu konudaki açıklama microsoft tarafından resmi olarak yapılmıştı ve benim tarafımdan bölümde paylaşılmıştı. Hatırlatmak gerekirse microsoft pazarlama müdürü adını hatırlamıyorum apollo güncellemesini mevcut lumia cihazları alıcak diger cihazlar firmaların inisiyatifinde demişti
Windows phone ios çakması mıben buna bi tarafımla gülerim
android'de kilit açma sisteminden, mesaj gelen kutusuna kadar, klavyesinden, menüsüne kadar, tarayıcı tasarımından, sekme biçimine kadar, görsel efektlerden, diğer herşeyine kadar "bu kadar belli edilir" denecek kadar ios çakması iken, fandroid'ler gelip de windows phone'a ios çakması derse ben buna gülerim arkadaş.
Windows phone ios çakması mıben buna bi tarafımla gülerim
android'de kilit açma sisteminden, mesaj gelen kutusuna kadar, klavyesinden, menüsüne kadar, tarayıcı tasarımından, sekme biçimine kadar, görsel efektlerden, diğer herşeyine kadar "bu kadar belli edilir" denecek kadar ios çakması iken, fandroid'ler gelip de windows phone'a ios çakması derse ben buna gülerim arkadaş.
hocam yapma ya . Benzemiyorlar bile ufak benzerlikler oabilir tabiki. O hepsinde var. Android ios a daha cok benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?