klongs
Üye
-
Konu Sahibi
-
lumia 900 de 1.4 işlemci var daha ne olsun.900 alacak elbette
Birincisi SDN'nin haberlerine kesinlikle güvenmem, adamlar feci şekilde android fanı. En güvenli mobil işletim sistemleri haberi yapmışlar örneğin, haberde her şeyin objektif olması gerek değil mi? Değil işte, adamlar haberde en az güvenli işletim sisteminin Android olduğunu kısaca geçiştirdikten sonra, android'e antivirüs yükleme seçeneklerine getiriyor haberi, android popülerdir o yüzden virüs var diyor, yazıyor işte. Haber buram buram fandroid kokuyor.
İkincisi, bu windows phone hayranlarına kötü haber değil, iyi haber sayılabilir. Windows Phone Apollo'nun ne kadar güçlü bir sistem olarak geleceğini gösterir.
İyi günler...
sdn asıl wp fanı lumialar türkiyede yokken hergün en az 1 haberini yapıyorlar
android popüler olduğu için virüs bulaştırmaya çalışıyoru her site yazdı hepsimi fandroidci
Sen diyorsan doğrudur hünkarım
.
her gün 1 lumia haberine karşılık en az 5 tane android haberi ve günün android uygulaması diye ayrı bir haber paylaşıyorlar. Ne olacak şimdi?
Ayrıca her site yazıyor fakat, yerinde yazıyor, uygun haberde yazıyor. Diğer işletim sistemlerini de ilgilendiren haberlerde yazmıyor sdn gibi.
ne alakası var hurdayla lumia900 e hurda diyorsan sana sadece yuh derim o kadar! Ne sardınız çekirdeğe arkadaş ne faydasını görüyorsunuz hanginiz telefonunda crysis oynuyor ? Wp de symbian gibi düşük donanımla bile stabil ve verimli çalışır aşırı donanıma ihtiycaı olan tek sistem androiddir o da zaten cacık ki ne cacık. Kusura bakma da arkadaşım lumia900 e çöp diyen adam benim gözümde taraftır olaya atgözlüğüyle bakıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?