. Tamam iste serdar bize ismi lazim degil wp almamaniz icin 101 neden dedikleri maddelerin yarisindan fazlasi wpde var ben kim olduguna bakmam ne dedigine bakarim. Mesela telefon kapaliyken sarz olmuyor demis, ne alaka telefon kapaliyken sarja takinca otomatikman aciliyor. Veya cektiginiz fotograflari aninda skydrive yukluyor bu hosunuza gitmeyebilir demis, bundan daha iyi ne olabilir aninda skydrive hic ugrasmana veya telde saklamana gerek yok. Wifi hotspot yokmus yok mu wpde hotspot var. Dosya yoneticisi yok demis o da var hatta forumda paylasmis bile olabilirim hatirimda yok. Telefonu mass storage olarak pcye baglayamazsiniz demis o da bizim forumda var. Daha neler neler var da ben simdi onunla ugrasamam lumia900 flash atma uzerine bir konu hazirlamam lazim
çözüldü mü abi?
evet abi bu dogru şarja takiyorum kapalıyken telefon açılıyor kapalıyken şarj olmuyor maddelerin hepsi dogru gibi hemen hemenHay Allahim Ben mi yanlis anliyorum yoksa 81. Madde telefon kapaliyken sarj edilemez mi diyor
Adamlar gayet güzel sebepleri söylemiş bence gayette hoş olmuş kullanıcı bilinçlenmeli özellikle yurdum insanı cihaz alırken kaç kere bakıyorki neyi var neyi yok kaç kişi Wp'nin kapalı kaynak olduğundan ya da bunlardan haberdardı bunlarıda düşünüp tartmak lazım. Komple wpli cihaz almayın dememiş şuanki durumdan bahsetmiş. Güzel kaynak bence.

güzel kaynak ama YANLIŞ kaynak diyoruz sayfalardır. Yarısından fazlası yanlış, kalan eksikler de tango ve wp8 ile gideriliyor. Tabi size yanlış olması fark etmiyor, wp'u kötülesin yeter.![]()
Tangoda ve wp8 de giderilmesi şuan için bişey ifade etmez şuanki durumdan bahsediyorlar diyorum anlamıyorsunuz galiba ?
Yarısından fazlası yanlış gibi bi iddianız varsa sunarsınız. Böyle iddia olmaz.
Arkadasim yok denilen seylerin icinde forumda paylasilanlar bile var dosya yoneticisi usb mass storage wifi hotspot mp3 zil sesi yapma dlna bunlarin hepsi var wp de.