1. No true multitasking -
apps are frozen in the
background.
2. No Divx/Xvid video codec
support. Zune will convert
with loss of quality.
ilk ikisi yeter
1 sahte multitasking var; yani uygulamalar soguktan donuyor
2 sozu gecen video codecleri desteklemiyor zunede izlenince kalite düşüyor

google olmasa napıcaksınız bilmem..
Mehmet eline sağlık Ali abi gelsin o anlatsın o varken bize düşmez![]()

android konusunda mı cevri konusunda mı?
eger cevriyi soyluyorsan google bakmadım
bunları anlamak icin basit bir ingilizce yeter, makale cevirmiyoruz yani
konu niye ceviriye geldi diye bir sorabilirsiniz nokia aşıkları
![]()
Bunun nokia yla ne alakası var fandroid? Wp yi samsung da htc de kullanıyor? Boşboş konuşucaksan git deneme mesajlarında konu aç oraya yaz bişeyler! Android forumuna bak bakalım androidin eksikleri diye konu var mı? Yüzleşemiyicek kadar fan sınız çünkü! Sana desem ki android firmware bir yazılım marketi virüslere açık meydan yeri gibi. Güvenlik desen hiç yok.. Tam bir donanım düşmanı sırf cihazları pahalı satmaya yarar! Bugün n8 kullanan adam dün çıkan hd oyunu oynayabiliyor ama 2 senelik htc cihazlarda angry birds space kasım kasım kasılıyor !
senin için iyi olur. Bizim biyerimiz her zaman yerinde. Nokia babamızın şirketi değil bize kar getirmiyor. Sana androidinle mutluluklar fandroid.. Google ın sömürüsüyle yaşamaya devam et sen.. Tövbe Ya Rabbim Sen büyüksün ya 3000 küsr mesajım var birtanesi android bölümünde değil bu ve bunun gibiler neden her salataya maydanoz oluyor anlamadım
Evet arkadaslar ismi lazim degil bir sitede wp de olmayan 101 ozellik diye bir liste yayinlanmis. Simdi bu listede gordugunuz hata yanlis veya baska birsey madde olarak belirtirmisiniz.Care to comment on this Lumiaman? Or forever hold your peace.
Kullanmadığım bi bölümde ne işim var arkadaşım? Neye misafir olacam? Sana misafir olma diyen yok! Misafirliğin adabı ahlakı vardır bi tarafınız kalkmıştı diyen misafire kaldır bi tarafını git denir bizde ! Benimki egoyla alakalı değil ama derdiniz karalamak. Ben iphone u severim iosun da üstüne sistem tanımam ama ios bölümüne de gitmiyorum oraya gidip kimseye laf edip ortamı germeye hakkım yok..
. Tamam iste serdar bize ismi lazim degil wp almamaniz icin 101 neden dedikleri maddelerin yarisindan fazlasi wpde var ben kim olduguna bakmam ne dedigine bakarim. Mesela telefon kapaliyken sarz olmuyor demis, ne alaka telefon kapaliyken sarja takinca otomatikman aciliyor. Veya cektiginiz fotograflari aninda skydrive yukluyor bu hosunuza gitmeyebilir demis, bundan daha iyi ne olabilir aninda skydrive hic ugrasmana veya telde saklamana gerek yok. Wifi hotspot yokmus yok mu wpde hotspot var. Dosya yoneticisi yok demis o da var hatta forumda paylasmis bile olabilirim hatirimda yok. Telefonu mass storage olarak pcye baglayamazsiniz demis o da bizim forumda var. Daha neler neler var da ben simdi onunla ugrasamam lumia900 flash atma uzerine bir konu hazirlamam lazim
ismi lazım değil denilen site en büyük linux geliştirici topluluklarından biridir yani boş işlerle uğraşmazlar ve telefon şirketleri buradaki geliştiricilere telefon gönderirler yani bu 101 madde boş kafalardan çıkan ses değil, tecrübe ile yazılmış maddelerdir.