wp 7.8 e gelecek bazi ozellikler duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
wp 7.8 e gelecek bazi ozellikler duyuruldu
http://www.wpcentral.com/nokia-announce-new-updates-coming-existing-lumia-devices

Biri bunu translate olmadan cevirebilirmi acaba?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bulutsuzgece burdaymış ben çevirecektim de.Uğraşmayım şimdi:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
http://www.wpcentral.com/nokia-announce-new-updates-coming-existing-lumia-devices

Biri bunu translate olmadan cevirebilirmi acaba?

Nokia mevcut lumia cihazlara gelecek yeni özellikleri duyurdu!

Nokia az önce Conversations websitesinde mevcut lumia telefonların bazı hoş yeni özelliklere kavuşacağını duyurdu. Duyurulan yeni özellikler; Bluetooth özelliklerine yapılan eklemeleri, bir zil sesi yapıcıyı ve tabii ki yeni WP8 başlangıç -diğer adıyla 7.8 sistem yenileme- ekranını içeriyor.

Nokia, mevcut kullanıcılarını unutmuyor. Bunu WP8 duyurulduğunda açıkça belirtmişlerdi ve şimdi de görüyoruz ki sözlerini tutuyorlar.

İşte duyurulan yeni özelliklerin listesi:

• WP8'den bildiğiniz ve telefonu açtığınızda size tamamen yepyeni bir görüntü sunan yeni açılış ekranı.
  • Kişisel zil sesi yapabilmek için bir zil sesi yapma uygulaması
  • Kartvizit paylaşım uygulamasına sms ve e-mail'e ek olarak bluetooth üzerinden paylaşma desteği
  • Lumia cihazınızdan bir başka telefona bluetooth aracılığıyla medya dosyası gönderme.

Güncelleme Lumia 610, 710, 800 ve 900 sahipleri tarafından uygulanabilecek.

Eğer WP8 etkinliğini izlemişseniz, tanıttıkları Cinemagraph uygulamasını görmüşsünüzdür. Eğer görmediyseniz, kullanıcılara bir resmin belli bir yerini öne çıkararak hareketlendirme imkanı sağlayan küçük bir kamera uygulaması olduğunu belirtelim. Mevcut cihazlara da bunun gibi, fotoğraf çekme ve paylaşmayı mümkün olduğunca kolaylaştıran ilginç ve heyecan verici ekstra sürprizler gelecek.

Ne yazık ki Nokia, WP 7.8 güncellemesinin içeriğinde bulunacakları bilgisi dışında bu güncellemeleri ne zamana kadar beklememiz gerektiğine dair bir bilgi paylaşmadı. Bu da Nokia'dan ziyade Microsoft'a kalıyor zaten...

- - - Eklendi - - -

bulutsuzgece burdaymış ben çevirecektim de.Uğraşmayım şimdi:kıskıs:

:oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
e şimdi ben bir saattir boşuna mi ugraştim:(

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Cihanî Sultan
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi

Isyerindeydim hem calisip hem konuyu hazirliyordum bir baktim bu konu var:)

demiştin ya takip edemezsin zor olur diye sanırım edebiliyorum Ali abi :oke: bu arada üsteğmen olmuşum ben lumia aldıktan sonra ya:yuru

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada ceviri icin bulutsuzgece'ye tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada ceviri icin bulutsuzgece'ye tesekkurler.

Önemli değil. O arada senin de konuyu hazırladığını bilseydim çevirmezdim :)
Konuya girince baktım "birileri çevirebilir mi" ricası var. Şalter otomatik devreye girdi :ah

• Beğen
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil. O arada senin de konuyu hazırladığını bilseydim çevirmezdim :)
Konuya girince baktım "birileri çevirebilir mi" ricası var. Şalter otomatik devreye girdi :ah

çevirmeyip kilitmi vururdun acaba?hoş moderatör değilsin gördüğüm kadarıyla ama bu tepkiyi hiç tutmadım.yinede teşekkürler.

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
çevirmeyip kilitmi vururdun acaba?hoş moderatör değilsin gördüğüm kadarıyla ama bu tepkiyi hiç tutmadım.yinede teşekkürler.

Yanlış anladın galiba. Ali Kemal usta "ben de bu konuyu hazırlıyordum" dedi ya, o yüzden dedim bilseydim emeği boşa gitmesin diye çevirmezdim. Ali kemal usta hazırladığı konuyu senin başlığının altına eklerdi. :hmmm

Yazdığım yorumun neresi yanlış ya da neresi tepki veren bir ifade olarak anlaşıldı hala orasını da anlamış değilim. Neyse bir daha çeviri falan yapmıyorum. Özür dilerim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sorun yok arkadaslar onemli olan haberi paylasmakti:oke:
O degil de ben neyi merak ediyorum biliyor musunuz. ? Acaba bu yenilikler diger markalarin cihazlarina da gelicek mi wp7.8 ile:D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Sorun yok arkadaslar onemli olan haberi paylasmakti:oke:
O degil de ben neyi merak ediyorum biliyor musunuz. ? Acaba bu yenilikler diger markalarin cihazlarina da gelicek mi wp7.8 ile:D

bi an önce gelsinde isterse 3310'ada gelsin farketmez :naughty: microsoft güncellemeyi sadece nokia için yapıyosa gelmez ama umarım herkes faydalanır. wp7.8 duasınamı çıksak bilemedim :islik

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia counters,play go,city lens,maps,drive,bloomberg news,draw somethings gibi ozel uygulamalar sadece nokiada olucak.

• Beğen
Tepkiler: n000k
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu ve çeviri için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Nokia Symbian'da Yaptigi Gibi 3 - 4 Ay Bekletip Sonrada Kucucuk Bur Guncellemeyle Milleti Yiyordu ..

simdi Baktimda .. Windows Phone'da Oyle Olmayacak ..

Cok Guzel Seyler Bunlar Ya .. En Onemlisi Ise Bluetooth Ile Veri Transferi .. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia Symbian'da Yaptigi Gibi 3 - 4 Ay Bekletip Sonrada Kucucuk Bur Guncellemeyle Milleti Yiyordu ..

simdi Baktimda .. Windows Phone'da Oyle Olmayacak ..

Cok Guzel Seyler Bunlar Ya .. En Onemlisi Ise Bluetooth Ile Veri Transferi .. :)

wp7.8 ile gelecek ozellikler bunlarla sinirli kalmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt