Haber Witch Potion-Türk Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Biz teşekkür ederiz! Mail yoluyla da ulaşarak tebrik eden ve yorumlarını bildiren herkese çok teşekkürler! Şimdiden gelecek güncellemeler için çok güzel fikirler ortaya çıkmaya başladı.Arkadaşlar yeni güncellememiz çıktı:)
Linkten indirebilirsiniz: Arkadaşlar şimdiye kadar indiren, değerlendirmeleriyle ve geri bildirimleriyle bize destek olan herkese çok teşekkürler! Bugün, Witch Potion'ı öne çıkanlarda bulabilirsiniz =) Herkese iyi oyunlar!

14. Bölümü geçen varmı takıldım kaldım

perken

Üye
Bn o bölümü geçtim...kolay aslında, 3 hamlede çözülüyo.. şuan vaktm yok ama en yakın zamnda resimli anlatcam:)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Alictus

perken

Üye
harbiden 3 hamlede çözdünüz mü nasıl ama ya

Galiba oyunu yapanlardanda iyi yaptım. 3 HAMLE DE!!!! :DDDDD İşte çözüm!!!

Bu arada ben de 33de takıldım. 3 yıldız alamıyom bi türlü. 3 yıldız alan olursa haber versin :D

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Galiba oyunu yapanlardanda iyi yaptım. 3 HAMLE DE!!!! :DDDDD İşte çözüm!!!

Bu arada ben de 33de takıldım. 3 yıldız alamıyom bi türlü. 3 yıldız alan olursa haber versin :D
teşekkürler kardeşm iyi oldu bu

• Beğen
Tepkiler: perken
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
3. Seride satın alma yada tiviter hesabı istiyor şimdide orda kaldımtwiter bağlandım kullanıcı adım ile bağlıyım oyna diyorum internet bağlantısı yok diyor

umitarig

umitarig

Üye
teşekkürler

• Beğen
Alictus

Alictus

Üye
    Konu Sahibi
3. Seride satın alma yada tiviter hesabı istiyor şimdide orda kaldımtwiter bağlandım kullanıcı adım ile bağlıyım oyna diyorum internet bağlantısı yok diyor
Merhaba! Oyuna olan ilginiz için öncelikle çok teşekkürler!

Dediğiniz gibi 3. bölümü açmak için 2 TL'ye satın alabilir ya da Twitter'daki takipçilerinizden yardım isteyebilirsiniz. Yardım istemek için 'Yardım İste butonuna basın ve çıkan listeden bir takipçinizi seçerek ona tweet gönderin. Eğer o takipçiniz sizin tweet'inizi RT'lerse yeni bölümünüz ücretsiz açılacak! :ok2:

İnternet bağlantısı yok mesajını, internete bağlı değilseniz ya da bir butona bastıktan sonra 8 saniye içerisinde Twitter sitesinden yanıt alınamadıysa görürsünüz. Bunların dışında bir durumda ortaya çıktıysa eğer, buradan mesaj yoluyla ya da [email protected] 'a mail atarak bizimle iletişime geçebilir misiniz lütfen? Çok teşekkürler.

[YENİ]
Oyunumuz, Witch Potion şu anda (25 Nisan) öne çıkan oyun olarak yer alıyor.

Witch Potion'ı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

İyi oyunlar! :thumbup:

Son düzenleme:
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Yerli geliştiricilere ait olduğundan, daha çok kişiye ulaşması adına genel bölümüne taşınmıştır.
Yerli geliştiricilere destek olma açısından iyilik yapıp genele taşıyorsunuz fakat yerli geliştiricinin yerli dile saygısı yok. Oyun İngilizce.

• Beğen
Tepkiler: capkino06
Alictus

Alictus

Üye
    Konu Sahibi
Yerli geliştiricilere destek olma açısından iyilik yapıp genele taşıyorsunuz fakat yerli geliştiricinin yerli dile saygısı yok. Oyun İngilizce.

Selamlar, oyunumuz Türkçe olarak oynanabilir, sanıyorum dikkatinizden kaçmış. Hatta, Türkçe ve İngilizce dışında da Rusça, Çince, Fransızca, İtalyanca ve Portekizce olarak da oynayabilirsiniz.

İyi oyunlar!

nigzes1907

nigzes1907

Üye
indirdim daha oynamak nasip olmadı fakat elinize sağlık

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
güzelmi

tgoksen1

Üye
:tşk:

byibo