kullanıcıadları
Üye
808 çakma 41 mpix ha
aslında sen bir el atsan sistem daha da süper olucak ama
tamamşuna temiz bi ayar çekilirse tadından yenmeyecek
aslında sen bir el atsan sistem daha da süper olucak ama
demiaslında sen bir el atsan sistem daha da süper olucak ama
Bir de multitasking ölü yahu wp'dehiç sınır olur mu uygulama açmada iOS ' da da 10 dakika çalışabiliyo Neden MeeGo'dakine bnzer adam gibi bir multitasking yapılmıyor anlamıyorum
süleyman haklısın diger sistemlerde varsa bunda da olsun diyebiliriz.bir de şöyle düşünelim aynı anda kaç tane uygulama çalıştırma ihtiyacı duyuyoruz mesela.wp de limit şuı anda 8 uygulama ama 9.yu acacagın zaman sana acamazsın demiyor en uzun süre kullanmadıgını kapatıp yenisini açıyor hem de hiç vakit kaybetmeden.Bir de multitasking ölü yahu wp'dehiç sınır olur mu uygulama açmada iOS ' da da 10 dakika çalışabiliyo Neden MeeGo'dakine bnzer adam gibi bir multitasking yapılmıyor anlamıyorum
süleyman haklısın diger sistemlerde varsa bunda da olsun diyebiliriz.bir de şöyle düşünelim aynı anda kaç tane uygulama çalıştırma ihtiyacı duyuyoruz mesela.wp de limit şuı anda 8 uygulama ama 9.yu acacagın zaman sana acamazsın demiyor en uzun süre kullanmadıgını kapatıp yenisini açıyor hem de hiç vakit kaybetmeden.
hele one x aaah aaah
Öyle ama Bazen öyle bir ihtiyaç duyuluyor kiMeeGo'daki gibi olsa fena olmaz iOS'taki zaten saçmalık ; hiç 10 dk. arkaplanda kalır mı yahu ? Android'deki desen vasat ötesi zaten.
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...sanlari-meego-ya-hayat-verecek-17-667304.htmlBiz yeni sistem yazdık hünkarım sen yok muydun?
Türkiye teknoloji konusunda geride ya. Bir dil çıkarmak bu kadar zor olmasa gerek. Söylesinler nasıl yapılıyor. Tüm lumialara ben çıkarayım ya..
hele one x aaah aaah
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...sanlari-meego-ya-hayat-verecek-17-667304.html
yazılım yazdık gökçen abi
ne yazılımı
arayüzüde bendenUygulamaları benden
Uygulamaları benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?