Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ve bu MSN programı ile telefonun kamerasından görüntülü görüşme yapabiliyor muyuz ?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
samsung a uygun mu bilmiyorum..
ziftinpeki
Üye
kurulum tam bitecekken yükleme iptal edildi hatası alıyorum neden olabilir yardım lütfen
Aesir
Üye
Teşekkürler.
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..
GrknYavas
Üye
bu program ile wireless dan baglanıyodum vodafone ile baglanmaya calısdım baglanırken sormadı ne ile baglanmak istiyosun diye ama sonunda baglanmadı vodafone internet ile baglan dicem ama ayarlarda bulamadım yardımcı olabilecek birisi var mı
dostum teşekkürler program çalışıyor...senin sorununa gelince "oturum aç"ı tıklama alttann sonraki de
hvsvn23
Üye
tşk eline koluna yüreyine salık
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..
typerremzi1
Üye
emeğine sağlık
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..
fomasel
Üye
Arkadaşalar msn 2 dk bir düşüp sonra tekrar bağlanıyor sebebini bilen varmı acaba bitek bendemi oldu bu olay bilen varsa lütfen söylesin ne yaptıysam düzeltemedim şimdiden teşekkürler.
aci_42
Üye
slm arkadaşlar bu msn yi kurdum güzel çalışıyor fakat hotmail olarak giriyorum şifremi yazıyorumm benden windowslive ID almam için bir sayfa açılıyorr biturlu msn me giremiyorumm yardımcı olurmusunuz tşkrler