WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed-Wireless İle Çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

tasu

Üye
canım kardeşim eline sağlık saol nokia x6 denemiştir arkadaşlar ok ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

esinti.30

esinti.30

Üye
Ya şimdi ben konuyu komple okudum prgramın kurulumunda sorun yok yanlız kişiler karsıdan yükleniyor kısmında sona geliyor faka adha gitmiyo neyse sonra iptal dedim oturum açılıyo diyo fakat orda kalıyo yaklasın yarım saat bekledim hala acamadım sorun nedir ?

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Teşekkürler, şu ana kadarki en iyi msn.

esinti.30

esinti.30

Üye
Ya şimdi ben konuyu komple okudum prgramın kurulumunda sorun yok yanlız kişiler karsıdan yükleniyor kısmında sona geliyor faka adha gitmiyo neyse sonra iptal dedim oturum açılıyo diyo fakat orda kalıyo yaklasın yarım saat bekledim hala acamadım sorun nedir ?

nadir bi bilgin varmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya yarıda kesmeseydin keşke.biraz beklerdin ama biterdi.kaldırıp yeniden kurmayı dene bakalım.

mrtkan01

Üye
Ya Program İçin Teşekkür Ederim Ama Ben Bunu Yukledım Sorunsuz Messenger'e Tıkladım messenger acıldıgında baglatı kuruluyor diyor oyle kalıyor msn yazmadan sıfre gırmeden daha hıcbır ıslem yapmadan oyle yarım saat kaldı turkcell ınternetle baglanıyordu heralde bende ıptal edemedım telefonu acıp kapattım program bana sormadan turksel ınternetle baglanıyor wifi ile baglanması için ne yapmam lazım?:hmmm

mnemosynee

Üye
tesekkurler arkadasım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunu hafıza kartına kuracaksın ve telefona format attıktan sonra.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonun ortasındaki yeşil ve kırmızı tuşlara ve yandaki kamera tuşlarına aynı anda basarak parmaklarını çekmeden açma-kapama düğmesine basıyorsun nokia yazısı gelene kadar parmaklarını çekmiyorsun sana ayarları sorarsa tamam.

REAXIOON

Üye
nokia n97 ye yüklüyorum en sona gelince iptal edildi diyor???

ilkhe

Üye
yükleme iptal edildi diyor tam yükleme biterken....

--------------- Ekleme ---------------

bu işi tam bilen yokmu beyler ya

esinti.30

esinti.30

Üye
ya yarıda kesmeseydin keşke.biraz beklerdin ama biterdi.kaldırıp yeniden kurmayı dene bakalım.

denedim yine aynı sey karsıdan yükleniyor diyo son kısmında kalıyo gitmiyo daha bi cozum bulun lutfen .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk başta söylediğimi hatırlıyorum ama bir daha söyleyim bu programı telefona ve hafıza kartına hard format attıktan sonra kuracaksınız ve ilk bunu kuracaksınız.bende anca öyle kurmuştum.başka programlar olunca kurulmuyor.daha sonra diğer programları kurabilirsiniz.muhtemelen engelleyen bir program var.

same_tim

same_tim

Üye
N 95 de denedim olmadı yüklemeyi kabul etmedi...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N95 te olmaz tabi bu s60 v5 ler için.

isomail_1986

isomail_1986

Üye
emeğine sağlık aga soğolasın

Üst Alt