WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed-Wireless İle Çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

hkcan

hkcan

Üye
hocam en sonunda yükleme iptal edildi diyor anlayamadım........

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman telefonunda bunu engelleyen birşey var..telefonu fabrika ayarlarına getir..hafıza kartını da biçimlendir sorunsuz kur..

ooozzyy

Üye
Nadir Usta, ovi sitesinde artık messenger'ın 5800'ı desteklemediğini söylüyor, neden olduğunu biliyor musunuz. Ben messenger'ı telefona gayet güzel kurmuştum, fakat telefon servise gitmek durumunda kaldı, software update etmişler; v4.0 olmuş. Servisten geldikten sonra tekrar kuramadım messenger'ı. Ovi sitesinde de desteklemediği yazıyor. Bir gariplik var bu işte.Geçen hafta destekliyordu da şimdi noldu. Dediğiniz gibi hafıza kartını biçimlendirmek işi kurtarıyor mu gerçekten. Çok da program kurduydum..

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ovi sadece program desteğini keser..programın çalışmasını kesemezki..

Şehriyar

Şehriyar

Üye
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

zacks01

Üye
güzel paylasım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil...

silvermaverick

Üye
sağol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

orhaan48

orhaan48

Üye
Arkadaşlar kendi telefonumda denedim..sadece wirelessle bağlanır...tarafımca denenmiştir..şu an kullandığım bir programdır..Ayrıca program signeddır yani doğrudan telefonunuza kurup kullanın..Windows Live ın orjinal programıdır ve son sürümüdür..sitede aradım verilmemiş..
nadir bey gerçekten paylaşımlarınız başarılı bunun için tebrik ediyorum ve teşekkür ederiz ben massenger attım cihaza ama kurulumun sonunda yükleme iptal olu uyarısı nedeni hakkında bilgin varmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu programı sonradan kurunca o hatayı veriyor..fabrika ayarlarına alıp ilk başta bunu kurarsan sorunsuz kuruluyor..

aypay_16

aypay_16

Üye
tesekkurler nadır moderator um ne kadar cok aradım bunu sonunda emege saygı gercelten:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan..

punisher72

punisher72

Üye
Teşekkürler dostum eline sağlık....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

muratov23

Üye
ya bende hotmaili açmıyo windowslive kayıt ol die sayfa açılıyo napmam laızm bi turlu açamadım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
windows live a kayıt ol..

üstüntugba

üstüntugba

Üye
teşekkür ederm program için

Üst Alt