Haber windows tuşlarındaki titreşim özelliği

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

skynet

Üye
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Valla günde 1-1,5 saat telefon görüşmesi whatsapp arada ineternet ve bağımlısı olduğum flapbird oyununu oynuyorum genelde :D
ben interneti senden fazla kullanıyorum ama benşmki çok az gidiyor

luckysleven

luckysleven

Üye
şarja etkisinden çok bit kadar motoru yormamış oluyoruz titreşimi kapatarak .. Çünkü bir yerden sonra zırt zırt ses yapıyordu hele ki sessiz ortamda özellikle 720 nin sesi rahatsız ediyordu neyse bitti gitti artık : )

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Haydi arkadaşlara hayırlı olsun.Şarja yararı kesinleşirse bende uygularım nede olsa şarj daha önemli :)

ON9

ON9

Üye
haber için teşekkürler. Bunun be şekilde geleceğini söylemiştim :ehe
Daha 2 gündür konuşuyorduk bu mevzuyu. SES getirdik sanırım. Aramızda Microsoft Paralel ekibi mi var diye düşünmeye başladım.:hmmm

serverfun912

serverfun912

Üye
Şu engellemede gelse tam olacak.

pissed26

pissed26

Üye
şimdi çok güzel oldu yaa :D bıkmıştım titremesinden Arkadaşlar benim bir sorum olacak bu özelliği yükledikten sonra yeniden başlatma istedi yaptım &58de şarj olan telefon yeniden,başlayınca &0 şarj a düştü 10 dakikada &2 zor oldu bu durumu yaşayan var mı acaba

meneleos

Üye
Ben mi yanlış biliyorum yoksa bu güncelleme günler öncesinden mi geldi ? Ben son günlerde güncellemediğim halde bende de var bu özellik.

luckysleven

luckysleven

Üye
şimdi çok güzel oldu yaa :D bıkmıştım titremesinden Arkadaşlar benim bir sorum olacak bu özelliği yükledikten sonra yeniden başlatma istedi yaptım &58de şarj olan telefon yeniden,başlayınca &0 şarj a düştü 10 dakikada &2 zor oldu bu durumu yaşayan var mı acaba

ben yeniden başlat dediğimde telefon kapanırken kırmızı batarya simgesi çıktı yani şarj bitti gösteriyordu ama açılınca eski haline geldi

serverfun912

serverfun912

Üye
Üçgen işareti ne şu ingilizce olanda?

Üst Alt