Haber windows tuşlarındaki titreşim özelliği

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
O değil ben nefret ederdim titremiesinden şimdide sanki hiç basmıyomuşum giibi oluyor
Dokun bölümünde uyandırmak için çift dokun seçeneği vardı o gitmiş görüntüye göre?
Yok hocam bize daha black güncellemesi gelmedi de ondan yok :D

• Beğen
Tepkiler: enessrsy ve luckysleven

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet

Vandera

Üye
    Konu Sahibi
ekran görüntüsü

kursat99

kursat99

Üye
@Vandera arkadaş, indirme geçmişinden dokun'a girip ordan paylaş>SMS e tıklayıp linki buraya atmayı dener misin?

Vandera

Üye
    Konu Sahibi
indirme geçmişine nasıl bakacağız?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Buyrun arkadaşlar:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, kursat99 ve csH
kursat99

kursat99

Üye
Buyrun arkadaşlar:
Link için çok teşekkürler. Aslına bakarsınız ben titreşimden hiçte şikayetçi değildim. Ama azımsanamayacak derecede kapatılmasını isteyen kullanıcılar var. Onlar için çok iyi oldu bu. WP 8.1 in ayak sesleri bunlar. :D

narnia16

narnia16

Üye
Çok iyi ya bir arkadaş SDK konusunda durmadan 8.1' de bu gelecek mi diye soruyodu. Acaba kimdi hatırlayamadım şimdi :hmmm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Çok iyi ya bir arkadaş SDK konusunda durmadan 8.1' de bu gelecek mi diye soruyodu. Acaba kimdi hatırlayamadım şimdi :hmmm
emin ol biri değil bir çok kişi merak ediyordu bunu, bu özelliği deli gibi bekleyen çok kişi vardı. şimdi de titreşimsiz sevmediler :kıskıs:microsoft bu çağrılara kulak vermedi ama Nokia hemen el attı. (yani hemen olmasa da attı işte :) )

respection123

Üye
Bi değişik oluyor telefon : )

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
kapattıktan sonra önce bi "iyi ya aslında böyle mi kalsa" dedim ama sonra yine açtım dayanamadım :)

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
kursat99

kursat99

Üye
Al! Az önce mesaj yazdım. Klavyeyi kapatmak için geriye bastım titremedi. Tekrar basınca konudan çıktı. :D Yok arkadaş yok hemen açmam lazım şu mereti. :)

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Al! Az önce mesaj yazdım. Klavyeyi kapatmak için geriye bastım titremedi. Tekrar basınca konudan çıktı. :D Yok arkadaş yok hemen açmam lazım şu mereti. :)
titreşimsizlik pişmanlıktır :kop:

• Beğen
Tepkiler: kursat99 ve DenizhaNq
4MaGuS

4MaGuS

Üye
en başından beri deniliyordu titreşim iyi bir şey diye aslında ben şuan o titreşimin kapatılmasını 4 gözle bekleyenleri merak ediyorum ne düşünüyorlar acaba

skynet

Üye
en başından beri deniliyordu titreşim iyi bir şey diye aslında ben şuan o titreşimin kapatılmasını 4 gözle bekleyenleri merak ediyorum ne düşünüyorlar acaba
Valla ben memnunum :)

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.Şarj biraz daha artacak.

lumia6200

Üye
Arkadaslar titreşimi kapat diyorum telefon yeniden baslat diyoo bende onaylıyorum ekranda yeniden baslatma yazıyor ve oyle kalıyor bi turlu yeniden baslatmıyor ne yapmam lazımm

skynet

Üye
Arkadaslar titreşimi kapat diyorum telefon yeniden baslat diyoo bende onaylıyorum ekranda yeniden baslatma yazıyor ve oyle kalıyor bi turlu yeniden baslatmıyor ne yapmam lazımm
Sende elle kapat aç yap :)

Üst Alt