Windows Phone'da Olmasını İstediğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

acoustic

acoustic

Üye
Ah be bu nasıl bir sistem geliştirilmesi tekel olmuş.

teAtalay

teAtalay

Üye
Ah be bu nasıl bir sistem geliştirilmesi tekel olmuş.

Bunun en büyük sebebi kötü niyetli yazılımcıların tek satır kod ile tüm dosyalarınızı ele geçirebilmesi olabilir. Bence olması gereken bu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bunun en büyük sebebi kötü niyetli yazılımcıların tek satır kod ile tüm dosyalarınızı ele geçirebilmesi olabilir. Bence olması gereken bu.

aslında kötü niyetli yazılımcılar bu aralar çok meşgul windows phonela ugraşmazlar bile:kop:

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
orian

orian

Üye
Okey oyunu, chrome, opera ya da firefox, menü grubu özelliği yani mesela iphonedaki gibi grup, grubun içinde benzer uygulamalar ve daha sadece Bi ana menu görünümü. Guzel haber uygulaması yok maalesef sadece Haber Türk ve bbc Türkçe var. Online oynanabilen güncel okey batak 101 oyunları mynet yada Facebook bağlantılı.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
:) İşe aynı yoldan başlamışız.

Öyle olmuş sanırım. Listede isimler yazıyor zaten. Ama bu başlangıç sadece C#'a olan ilgimin daha da artmasını sağladı. Öncesinde zaten 6-7 yıllık programlama deneyimi yatıyordu. Hiç yabancılık çekmedim çünkü VB, ASP, HTML, Delphi, az da olsa C++ teknolojilerini biliyordum. Ama Açık Akademi üyelerinden birini görmek güzel oldu :)

yeminli06

yeminli06

Üye
Benim isteğim Okey , Subway Surfers'ın biran önce gelmesi ve Dungeon Hunter 4 Yapımcılarıyla iletişime geçmeye çalıştım olmadı :D Bir bilgi alabilsem şu tarihte çıkacak diye kendimi oyalamıcam her gün ha geldi gelecek diyorum :D

orian

orian

Üye
En azından offline bile olsa Bi okey oyunu bu kadar zor olmasa gerek

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
En azından offline bile olsa Bi okey oyunu bu kadar zor olmasa gerek

İstediğiniz oyun zorda olsa geliştirilebilir. Bu biraz zaman alabilir. Ama okuduğum kadarıyla forumdaki bir üye bu konuda çalışmalara başlamış. Son durumlar nedir hiçbir bilgim yok.

Diğer arkadaşlarımızda yaratıcı fikirlerini bizlerle paylaşsınlar lütfen. Daha fazla fikir bekliyoruz..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iki secenek var oyun&Uygulama

Oyun yazacaksınız ya agır grafikli ve uzun soluklu olmalı ya da kısa zaman dilimleri gecirmek için baglayıcı olmalı.

Uygulama ise cok profesyonel ve geniş bir ekibiniz olmadıgını düşünerek söyluyorum: arkadaşların istedigi gibi bir forum istemcisi cok zor. Sanirim tapatalk bu tur uygulamalar icin hazir şablon satiyor. Onun uzerine bişeyler kurulup gorsel olarak da geliştirilebilir.

Bence iyi bir rss besleme uygulamasi Türkçe icerikli olarak yapılırsa ses getirebilir. Bunun icin ornek uygulamalar magazada var. Onlardan da yararlanilabilinir.

yeminli06

yeminli06

Üye
İstediğiniz oyun zorda olsa geliştirilebilir. Bu biraz zaman alabilir. Ama okuduğum kadarıyla forumdaki bir üye bu konuda çalışmalara başlamış. Son durumlar nedir hiçbir bilgim yok.

Diğer arkadaşlarımızda yaratıcı fikirlerini bizlerle paylaşsınlar lütfen. Daha fazla fikir bekliyoruz..

Usta bu arkadaş kim yahu , ne zaman okey konusu geçse bir arkadaş çalışmalara başladı mevzusu var :) unutalım o arkadaşı biz tekrar bir proje yapalım okeyle ilgili ben her türlü zaman ayırırım elimden geldiğince yardımda bulunurum bir yerden başlayalım .. Görselliği animasyonları bırakalım okeyi sade bir şekilde yazalım zamanla görsellik online falan ekleriz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Usta bu arkadaş kim yahu , ne zaman okey konusu geçse bir arkadaş çalışmalara başladı mevzusu var :) unutalım o arkadaşı biz tekrar bir proje yapalım okeyle ilgili ben her türlü zaman ayırırım elimden geldiğince yardımda bulunurum bir yerden başlayalım .. Görselliği animasyonları bırakalım okeyi sade bir şekilde yazalım zamanla görsellik online falan ekleriz

Daha önce Symbian^3 için okey yazan Nadir arkadaşımız WP'ye yazmaya başlamıştı ama vakit ayıramadığı için proje askıda kaldı sanırım.

data5, kesasd, runonur, SenteZz gibi diğer değerli geliştirici arkadaşlarımız da elbette ki el atabilir.
Sonuçta ille de bir tane okey olacak diye bir şey yok.

Emek veren, bizlere uygulama ve oyun kazandıran herkesin eline sağlık.
Maxicep Ailesi ve WP bölümü olarak yerli geliştiricilerimize her zaman elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz.

• Beğen
yeminli06

yeminli06

Üye

Daha önce Symbian^3 için okey yazan Nadir arkadaşımız WP'ye yazmaya başlamıştı ama vakit ayıramadığı için proje askıda kaldı sanırım.

data5, kesasd, runonur, SenteZz gibi diğer değerli geliştirici arkadaşlarımız da elbette ki el atabilir.
Sonuçta ille de bir tane okey olacak diye bir şey yok.

Emek veren, bizlere uygulama ve oyun kazandıran herkesin eline sağlık.
Maxicep Ailesi ve WP bölümü olarak yerli geliştiricilerimize her zaman elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz.

Bize verdikleri emek için hepsine ayrı teşekkürü borç bilirim hepsi başarılı geliştiriciler onların bu konuyla ilgilenmesi bizim isteklerimize kulak vermeleri beni ayrı mutlu ediyor zaten :)

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada geliltiriciler için faydalı bir şeyler de biz paylaşalım.

• Beğen
Tepkiler: teAtalay ve kesasd
serinaga

serinaga

Üye

yooo maxicepe özel olsun istiyorum :)

- - - Eklendi - - -

Hatta yeni Facebook uygulaması tarzında olabilir. Ekranı sağa kaydırınca resim upload etmek için seçenkler. Sola kaydırınca smile listesi. Üstte de ana sayfa, mesajlar ve bildirimlere ulaşabileceğimiz seçenekler falan

Olsa SÜPER olur haaaa !

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Eğer Maxicep gerekli API'lere sahipse uygulama geliştirilebilir elbette. Dediğim gibi bunu sağlayacak gerekli API altyapısının mevcut olması gerekiyor. vBulletin'de sanırım bu altyapı mevcut. Resim sunucusunda ise herhangi bir bilgim yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eğer Maxicep gerekli API'lere sahipse uygulama geliştirilebilir elbette. Dediğim gibi bunu sağlayacak gerekli API altyapısının mevcut olması gerekiyor. vBulletin'de sanırım bu altyapı mevcut. Resim sunucusunda ise herhangi bir bilgim yok.

boyle bir uygulama icin gerekli olanlari bana ozel mesajdan belirtirseniz mumkun olan yardimi yapmaya calişirim.

saliherkinkoc

Üye
clans of clash dı sanırsam ios da var online köyünü geliştiriyordun. o tarz online oyunlar çıksa hoş olmaz mı ?