Windows Phone'da Olmasını İstediğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone'da Olmasını İstediğiniz Oyun ve Uygulamalar
Merhabalar,

Bu konuyu açmamdaki amaç siz kullanıcıların istekleri/talepleri doğrultusunda biz geliştiricilerin bu talepleri karşılayabilecek yazılımlar geliştirmesidir. Bu konuda asıl zor kısım yazılım geliştirmek değil, geliştirilebilecek bir yazılım fikri bulmaktır.

Açılan bu konu forumda mevcut ve C#, Windows Phone ile ilgilenen her yazılım geliştiricisine yardımcı olacaktır. Elimden geldiğince, bilgi ve becerilerim doğrultusunda isteklerinizi karşılayacağım. Fakat belirtmeliyim ki profesyonel bir yazılımcı değilim. Bu yüzden gelebilecek her yazılım fikrini gerçekleştirebilecek birikime sahip olmadığımın bilinmesini istiyorum. Bu demek değildir ki bu tarz fikirler paylaşılmasın, elbette herkes düşüncesini belirtebilir.

Fikirler günlük hayatı kolaylaştıracak uygulamalar da olabilir beklenilen oyunlar da.. Bu tamamen siz kullanıcılara kalmış bir durumdur. Umarım isteklerinizle güzel işler çıkartacağız.

Haydi hemen yaz, yazılmaya başlanıp markette yerini alacak yazılımın temelinde senin fikrin ve yazılımın marketteki tanıtımında ismin yer alsın!

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yine güzel bir geliştirici konusu.
Eminim üyelerimizden birbirinden güzel uygulama ve oyun istekleri gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: kesasd
Duran.Y

Duran.Y

Üye
Kim Milyoner Olmak Ister gibi bir bilgi yarışması yazabilirsiniz mesala, Mağazada bu şekilde Türkçe bir uygulama mevcut mu bilmiyorum ama hem yazması konusunda sıkıntı olmayacağını düşünerek hemde kullanıcılar tarafından sevileceğine inanarak böyle bir uygulama olabilir diye düşünüyorum.

yeminli06

yeminli06

Üye
En başta okey olsa güzel olur. İyi bir arayüz ve görsellikli bir okey mağazada çok tutulur

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kim Milyoner Olmak Ister gibi bir bilgi yarışması yazabilirsiniz mesala, Mağazada bu şekilde Türkçe bir uygulama mevcut mu bilmiyorum ama hem yazması konusunda sıkıntı olmayacağını düşünerek hemde kullanıcılar tarafından sevileceğine inanarak böyle bir uygulama olabilir diye düşünüyorum.

İstediğiniz türde bir bilgi yarışması oyunu eklenmişti geçenlerde.
Çok da ilgi gördü.
Ancak geliştiricisi oyunu mağazadan kısa bir süreliğine geri çekti.
Çünkü soru veritabanı biraz azdı.
Yeni sorular ekleyip en kısa zamanda geri yayınlayacağını belirtmiş.
Yani yakında eklenir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Çok da ilgi gördü.
Yani yakında eklenir.

inşallah bende onu bekliyorum Özgür

• Beğen
Duran.Y

Duran.Y

Üye

Çok da ilgi gördü.
Yani yakında eklenir.

Hmm anladım, yeni şeyler düşünelim öyleyse :allalla:

- - - Eklendi - - -

En başta okey olsa güzel olur. İyi bir arayüz ve görsellikli bir okey mağazada çok tutulur

Forumdan birisi başlamıştı sanırım bir ara yazmaya hatta data5 de bende yardım ederim falan demişti ama son durumu sevgili yetkili abilerimiz bilir :spr

Lumiance

Lumiance

Üye
Şu maxicep de bir uygulama haline gelebilse çok daha iyi olur. Bir de uygulamaya entegre olarak çalışan herhangi bir resim sitesine resim upload edebileceğimiz bir uygulama. Daha sonra bu resmi mesajınıza kolaylıkla ekleyebileceğimiz bir seçenek ve sitenin desteklediği smileylerin bir listesi olursa süper olur diye düşünüyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dosya yöneticisi uygulaması on numara olur. Ücretli bile olabilir

teAtalay

teAtalay

Üye
Batak oyunu var storeda ucretli. Nasil buldunuz onu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu maxicep de bir uygulama haline gelebilse çok daha iyi olur. Bir de uygulamaya entegre olarak çalışan herhangi bir resim sitesine resim upload edebileceğimiz bir uygulama. Daha sonra bu resmi mesajınıza kolaylıkla ekleyebileceğimiz bir seçenek ve sitenin desteklediği smileylerin bir listesi olursa süper olur diye düşünüyorum
tapatalk istiyorsun sen:kıskıs:

Lumiance

Lumiance

Üye

tapatalk istiyorsun sen:kıskıs:

yooo maxicepe özel olsun istiyorum :)

- - - Eklendi - - -

Hatta yeni Facebook uygulaması tarzında olabilir. Ekranı sağa kaydırınca resim upload etmek için seçenkler. Sola kaydırınca smile listesi. Üstte de ana sayfa, mesajlar ve bildirimlere ulaşabileceğimiz seçenekler falan

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Batak oyunu var storeda ucretli. Nasil buldunuz onu?

Ben denedim dün akşam.
Başlangıç için fena değil ama eksikleri ve bazı açıkları var.
Bence siz daha iyisini yapabilirsiniz.

teAtalay

teAtalay

Üye
Online olmasi guzel olmuş onun icin imkanlarim kisitli. Ama oyun algoritmasi iyi degil en buyugunu atiyor. Zekadan uzak bir iş olmuş ama geliştirilirse guzel olur.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Online olmasi guzel olmuş onun icin imkanlarim kisitli. Ama oyun algoritmasi iyi degil en buyugunu atiyor. Zekadan uzak bir iş olmuş ama geliştirilirse guzel olur.

Zaten online olması şart değil.
Kendi başına oynanabilecek, algoritması, grafikleri ve ayarları güzel bir batak oyunu fazlasıyla iş görür.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Zaten online olması şart değil.
Kendi başına oynanabilecek, algoritması, grafikleri ve ayarları güzel bir batak oyunu fazlasıyla iş görür.

aynen katılıyorum abi Görünüş açısından insanı tatmin etsin bence yeterli

teAtalay

teAtalay

Üye
Bence öncelikle oyun akışı önemli, algoritma önemli. Görüşmelerim sürüyor yakında yeni bir projeye başlayacağım ama bu oyun olmayabilir. :)

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Dosya yöneticisi uygulaması on numara olur. Ücretli bile olabilir

Fikir güzel fakat dosya yöneticisi uygulaması unlock yapılsa bile cihaz adam akıllı çalışmıyor. bunun en güzel örneğini Açık Akademi'den kazandığım Lumia 800 ile yaşadım. Microsoft bu konuda biz geliştiricilere kısıtlı imkanlar vermiş durumda ve elimiz kolumuz maalesef bağlı. Bu nedenlerle geliştiremiyoruz şuan için bir Dosya Yöneticisi uygulaması.

teAtalay

teAtalay

Üye
Fikir güzel fakat dosya yöneticisi uygulaması unlock yapılsa bile cihaz adam akıllı çalışmıyor. bunun en güzel örneğini Açık Akademi'den kazandığım Lumia 800 ile yaşadım. Microsoft bu konuda biz geliştiricilere kısıtlı imkanlar vermiş durumda ve elimiz kolumuz maalesef bağlı. Bu nedenlerle geliştiremiyoruz şuan için bir Dosya Yöneticisi uygulaması.

:) İşe aynı yoldan başlamışız.

• Beğen
acoustic

acoustic

Üye
Htc 8s için diğer bellek kısmını boşaltmak için bir uygulama yapılması iyi olur.