Haber Windows Phone'a Film Uygulaması Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone'a Film Uygulaması Geliyor
Windows Phone'un en büyük eksikliklerinden biri olan film ve dizi kiralama hizmeti sonunda geliyor. Xbox Videos'un Windows Phone'a geliş tarihi netlik kazandı.

Microsoft, yaklaşık 2 yıl önce Zune isimli müzik ile video hizmetini kapattığını ve isim değişikliğine giderek Xbox Music ile Xbox Video olarak hizmet vereceğini açıklamıştı. Bu süreçten beri Xbox Music hizmeti Microsoft'un tüm cihazlarında kullanılırken Xbox Video hizmeti Xbox 360 ve Windows 8 ile sınırlı kalmıştı.
Microsoft, bir süredir etrafta dolaşan dedikodulara bugün resmi bir şekilde son vererek Xbox Video hizmetinin Windows Phone'a geleceğini açıkladı. Bugün gerçekleşen Nokia etkinliğinde Windows Phone kullanıcıları için hem yeni modeller hem de Instagram'ın geleceği haberi verilerek moraller yerine gelmişti. Şimdi bunlara bir de Xbox Video eklendi.

Xbox Video, Microsoft'un film ve dizi kiralama ile satma hizmeti. Buradan istediğiniz film ve dizileri kiralayarak izleyebilir ya da satın alarak cihazınızda ya da bulutta saklayabilirsiniz. Önümüzdeki dönemlerde ülkemizde de Xbox Music ile birlikte hizmete açılması beklenen servisin Türkiye için net bir tarih bulunmuyor.
Windows Phone'a Xbox Video gelmesiyle birlikte telefondan film izlemek, kiralamak ya da satın almak mümkün olacak. Xbox Video'nun yurtdışında Windows Phone'lara geliş tarihi olarak Aralık ayı gösteriliyor

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve suyunsesi

alical33

alical33

Üye
teşekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haber için teşekkürler

Murat Alper

Murat Alper

Üye
teşekkürler

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Haber için teşekkürler...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Haber için tşkrler, ancak bilmiyorum acaba İngilizcesi olmayanlar Türkçe içerik bulabilecekler mi?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Konuda Türkçe için tarih belirsiz denmiş sanırım hemen gelmese de ileride gelicek.

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
belki ilk etapta gelmeye bilir ama Xbox one ile birlikte muhtemel Tr içerikli flimlerde olucaktır diye düşünüyorum

skynet

Üye
:tşk:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Altyazı olsun yeter :)

OozyStaw

OozyStaw

Üye
uuuu çok iyi , sonunda telif hakkını çiğnemeden film izleyebileceğim :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
güzel haber ama telefonu ayaklı sobaya dönüştürür bunlar ya :kop:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Altyazı olsun yeter :)
dün bir programla tanıştım daha deneme şansım olmadı ancak filimlere alt yazı ekliyebiliyorsunuz daha deneme şansım olamdı buyrun bir bakın belki işinizi görebilir

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
dün bir programla tanıştım daha deneme şansım olmadı ancak filimlere alt yazı ekliyebiliyorsunuz daha deneme şansım olamdı buyrun bir bakın belki işinizi görebilir

uygulama paralı amadene varmş :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Teşekkürler. :)

Üst Alt