Tüm Kullanıcılar, Xbox One Oyunlarını Windows 10 Üzerinden Oynayabilecek

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Tüm Kullanıcılar, Xbox One Oyunlarını Windows 10 Üzerinden Oynayabilecek
Microsoft, Windows 10'u Xbox ile tam uyumlu hale getirecek.

, 10'un gelişi giderek yaklaştıkça her kulvarda yeni işletim sistemini ön plana çıkarmaya çalışıyor ve bu bağlamda önemli adımlar atıyor. Bu adımlar içinde en fazla dikkat çekenlerden biri de ile Windows 10'un arasında oluşacak bağlantı olacak.

Hatırlayacaksınız, bir süre önce bu haberimizde, Xbox 360 oyunlarının Windows 10 üzerinden streaming sistemi ile oynanacağından bahsetmiştik. Ayrıca Microsoft, Xbox One oyunlarının da Windows 10 ile PC üzerinden oynanabileceğini, ancak bu özelliğin bazı kısıtlamalara tabii olduğunu söylemişti. Bu kısıtlamaya göre, özellik sadece 5 milyon kullanıcıyı kapsayacaktı. Şimdi ise Microsoft'tan Xbox One kullanıcılarını sevindiren haber gelmiş durumda.



Windows 10 ile birlikte, artık Xbox One oyunları PC platformu üzerinden streaming özelliği ile hiçbir kısıtlama olmadan kullanılabilecek. Bu sayede Xbox One'a sahip Windows 10 kullanıcıları, yayını yani streaming sistemi ile oyunlarını bilgisayarları üzerinden oynayabilecek. Ayrıca yeni sistem ile gelecek Windows 10 için Xbox uygulaması, PC'niz üzerinden diğer Xbox One sahibi arkadaşlarınızla 'party chat' yapmanızı da sağlamakta.
 


Üst Alt