Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geliştirici hesabı olmayan arkadaşlardan birisi uygulamayı yükleyip denerse iyi olur. Uygulamayla geliştirici hesabı olmadan da yükleme ihtimali olabilir.
ben deniyorum abide pek oluack gibi degil dev de birşeyler yaptım face ile girdim falan ama ne yapmama gerek dev de bir ayar yaoıyozmu diğer prgorama girince hata falan veiyor gibi birşeyler yazıyor alta done çıkıyor
arakdaşım belki bu beta gibi yayınlayıp herşeyi koymamaış olabilirler öyle umut ediyorum ilerde gelircek ota güncellemesinde eksik özellikleri koyarlar
Ayrı zil sesi seviyesi ayarı gelmemiş.
Ancak önceden kendi seslerimizden atayamadığımız (mesaj, mail, anımsatıcı vb) seslere istediğimiz sesi atama gelmiş.