Ekstra karo yok bildirim merkezi yok
osilost Üye dev hesabı olanlar bunu tele yükleyip indirebilirler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eSpi0n Üye Depolamaya yeni silme seçenekleri eklemişler daha iyi bir hafıza kontrolü söz konusu olabilir.
smltrl Üye eSpi0n' Alıntı: ilk resim benden gelsin Genişletmek için tıkla ... Kardeş geri tuşuna basılı tutunca yine sadece 6-7 uygulama mı gözüküyor yoksa sınırsız mı?
eSpi0n' Alıntı: ilk resim benden gelsin Genişletmek için tıkla ... Kardeş geri tuşuna basılı tutunca yine sadece 6-7 uygulama mı gözüküyor yoksa sınırsız mı?
Sensation Emekli Yönetici bulutsuzgece' Alıntı: Konu daha bilgilendirici şekilde güncellenmiştir. Ben de yüklüyorum bu arada... Genişletmek için tıkla ... Bol ekran görüntülü konu bekliyoruz
bulutsuzgece' Alıntı: Konu daha bilgilendirici şekilde güncellenmiştir. Ben de yüklüyorum bu arada... Genişletmek için tıkla ... Bol ekran görüntülü konu bekliyoruz
4MaGuS Üye bu sefer niye böyle bir şey yaptı microsoft ya ben hesap alamıyorum şimdi uğraşıyorum onun için direk yayınlasa ne olucaktı
bu sefer niye böyle bir şey yaptı microsoft ya ben hesap alamıyorum şimdi uğraşıyorum onun için direk yayınlasa ne olucaktı
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi efeler12' Alıntı: Ekstra karo yok bildirim merkezi yok Genişletmek için tıkla ... extra karo desteği 1280X768 ekran çözünürlüğü olan cihazlara geliyor
efeler12' Alıntı: Ekstra karo yok bildirim merkezi yok Genişletmek için tıkla ... extra karo desteği 1280X768 ekran çözünürlüğü olan cihazlara geliyor
turbocore35 Üye papakudioflu' Alıntı: extra karo desteği 1280X768 ekran çözünürlüğü olan cihazlara geliyor Genişletmek için tıkla ... ya devoloper hesabını parayla alamazmıyız?
papakudioflu' Alıntı: extra karo desteği 1280X768 ekran çözünürlüğü olan cihazlara geliyor Genişletmek için tıkla ... ya devoloper hesabını parayla alamazmıyız?
ÖEY Üye Bildirim olayını wp8.1'e bıraktılar o zaman Ekstra karoyu eski değil de yeni cihazlara verirler bence yani 5" veya 6"lik cihazlara
Bildirim olayını wp8.1'e bıraktılar o zaman Ekstra karoyu eski değil de yeni cihazlara verirler bence yani 5" veya 6"lik cihazlara
4MaGuS Üye efeler12' Alıntı: 920 de yokmu şimdi 1280x768 Genişletmek için tıkla ... 920 zaten 1280x768 çözünürlükte o alıcak yani
efeler12' Alıntı: 920 de yokmu şimdi 1280x768 Genişletmek için tıkla ... 920 zaten 1280x768 çözünürlükte o alıcak yani
efeler12 Üye tadalar' Alıntı: 920 zaten 1280x768 çözünürlükte o alıcak yani Genişletmek için tıkla ... yok işte ben yükledim
tadalar' Alıntı: 920 zaten 1280x768 çözünürlükte o alıcak yani Genişletmek için tıkla ... yok işte ben yükledim
4MaGuS Üye efeler12' Alıntı: yok işte ben yükledim Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum belki diğer güncelleme ile gelicek diyecegim ancak 1520 gdr3 ve onda var anlamadım diğerlerinde de aynımı acaba
efeler12' Alıntı: yok işte ben yükledim Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum belki diğer güncelleme ile gelicek diyecegim ancak 1520 gdr3 ve onda var anlamadım diğerlerinde de aynımı acaba
bulutsuzgece Üye papakudioflu' Alıntı: bana güncelleme göstermiyor deli oluxam şimdi Genişletmek için tıkla ... Mağazadan gerekli uygulamayı yükledin mi? Bu uygulamayı yüklemezsen göstermiyor güncellemeyi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamayı yükledikten sonra çalıştırıp gerekli onayları ver. Ondan sonra Telefon Güncellemeleri'ne girip tekrar kontrol et.
papakudioflu' Alıntı: bana güncelleme göstermiyor deli oluxam şimdi Genişletmek için tıkla ... Mağazadan gerekli uygulamayı yükledin mi? Bu uygulamayı yüklemezsen göstermiyor güncellemeyi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamayı yükledikten sonra çalıştırıp gerekli onayları ver. Ondan sonra Telefon Güncellemeleri'ne girip tekrar kontrol et.
yeminli06 Üye osilost' Alıntı: DEV HESABI ALIN SİZDE YÜKLEYİN BEN ÖNCEDEN ALMIŞTIM ŞİMDİ GÜNCELLİYOR Genişletmek için tıkla ... Nasıl alıyoruz alıyım hemen güncelleyim
osilost' Alıntı: DEV HESABI ALIN SİZDE YÜKLEYİN BEN ÖNCEDEN ALMIŞTIM ŞİMDİ GÜNCELLİYOR Genişletmek için tıkla ... Nasıl alıyoruz alıyım hemen güncelleyim
turbocore35 Üye bulutsuzgece' Alıntı: Mağazadan gerekli uygulamayı yükledin mi? Bu uygulamayı yüklemezsen göstermiyor güncellemeyi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamayı yükledikten sonra Telefon Güncellemeleri'ne girip tekrar kontrol et. Genişletmek için tıkla ... bnm hesabım var galba uygulamaya girdim ing olarak telefondan guncekllemeri kontrol edin dedi buldu iniyor ama çok hızlı iniyor
bulutsuzgece' Alıntı: Mağazadan gerekli uygulamayı yükledin mi? Bu uygulamayı yüklemezsen göstermiyor güncellemeyi. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulamayı yükledikten sonra Telefon Güncellemeleri'ne girip tekrar kontrol et. Genişletmek için tıkla ... bnm hesabım var galba uygulamaya girdim ing olarak telefondan guncekllemeri kontrol edin dedi buldu iniyor ama çok hızlı iniyor