Yazılımla ilgili bir sorun olabilir,Benim ön kamera fotoğrafı çektikten sonra cansızlaşıyor rengi gidiyor gibi sizde de öylemi
Lumia1520 de bu sorun var lumia camerayı kullanıyorum bir de diğerini denerim şimdiYazılımla ilgili bir sorun olabilir,
1- uygulamayı kaldır yeniden yükle..
ya da
2- Bu konuda iki önemli uygulama var (Kamera isimli bu microsoft a ait.. bir de Lumia Kamera isimli bir diğeri var)
bunlardan hangisini kullanıyorsanız diğerini de bir deneyin..
3- Anladıım kadarıyla L 520 kullanıyorsunuz, bu modellerdeki resim kalitesinin iyi olup-olmadığını fazla bilmiyorum.. Lumiaların en düşük modeli olduğu gerçeği size bir fikir verebilir.
Sonuç nasıl?Lumia1520 de bu sorun var lumia camerayı kullanıyorum bir de diğerini denerim şimdi
Lumia kamera da soluklaşırken Microsoft kamera olduğu gibi çekiyor sanırım uygulamadan kaynaklanıyorSonuç nasıl?

bu nokia çıkışlı kamera uygulamasının her güncellemede geriye gidişi canımı çok sıkıyor ve bu durum beni kuşkulandırıyorLumia kamera da soluklaşırken Microsoft kamera olduğu gibi çekiyor sanırım uygulamadan kaynaklanıyor![]()
Önceden nasıldı bilmiyorum ama şimdi hali pek iyi değil bence ön kamerasının gelişmesi lazım arka iyi gibi iso ayarları falan gayet iyibu nokia çıkışlı kamera uygulamasının her güncellemede geriye gidişi canımı çok sıkıyor ve bu durum beni kuşkulandırıyor
bir yerden sonra kameralar çekmiyecek o kadar ilker olacak ki veya siyah beyaz çekiyor sadece düşünsene renk yok, adamlar geliştirmek için bir şeyler denediler tamam karşı değiliz buna ancak ya toplum bu halini sevdi (ben hiç sevmiyorum) çoğunluk sevidiği için mi geri adım atmıyorlar, yoksa işlerinemi gelmiyor politika gereği mi geri adım atmıyorlar, bence şuana kadar kullanılan en iyi kamera performansı amberda idi ondan sonra blackte bozmaya başladı sonrada düzelmedi bakalım nereye kadar gidecekbu nokia çıkışlı kamera uygulamasının her güncellemede geriye gidişi canımı çok sıkıyor ve bu durum beni kuşkulandırıyor
İYİden kastım seçenekler değil seçeneklere eklenen en büyük özellik 2013 sonundaki dng desteğiydi birde denimle gelen 64lük iso değeri var ama o hala tüm cihazlara gelmediO
Önceden nasıldı bilmiyorum ama şimdi hali pek iyi değil bence ön kamerasının gelişmesi lazım arka iyi gibi iso ayarları falan gayet iyi
son ihtimal benim de aklımda amma Lumia cameradaki gelişmiş seçenekler yerleşik kamerada yok gelirse bu ihtimale inanırımBilinçli de yapmış olabilirler, bilinçsizde yapmış olabilirler.
Ya da gerekitiği kadar ilgilenmemişte olabilirler.
Bu durumda farklı kamera uygulamalarını yükleyip öyle takip etmek gerekebilir.
Microsoft lumia kamera uygulamasını sönükleştirerek unutturmak ta isteyebilir.
Yani çok seçenekli bir cevap demeti gibi oldu.

Olabilir..son ihtimal benim de aklımda amma Lumia cameradaki gelişmiş seçenekler yerleşik kamerada yok gelirse bu ihtimale inanırım
galiba Microsoft Nokianın o uygulamayı nasıl yazdığını hala çözemedi![]()
zaten w10m de eski ms camera yok lumia kamera benzeri bir kamera geliyor "kamera" adında ve bu tüm wp telefonlara gelicek denmişti yerleşik kamera olduğu içinson ihtimal benim de aklımda amma Lumia cameradaki gelişmiş seçenekler yerleşik kamerada yok gelirse bu ihtimale inanırım
galiba Microsoft Nokianın o uygulamayı nasıl yazdığını hala çözemedi![]()
lumia camera win 10un yerleşik kamera uygulaması olacak diye biliyorum benzaten w10m de eski ms camera yok lumia kamera benzeri bir kamera geliyor "kamera" adında ve bu tüm wp telefonlara gelicek denmişti yerleşik kamera olduğu için
o bendede var normal çekince renkler soluk ve sanki tost makinesi ile çekilmiş gibi lumia selfie kullanınca gözler kocaman ama ben çözümü buldum resim yerine video çekiyosun sonra resimleri videodan anı yakala ile alıyosun hatta bunu arka kamera ilede yapabilirsinBenim ön kamera fotoğrafı çektikten sonra cansızlaşıyor rengi gidiyor gibi sizde de öylemi