Öneri lumia 1520 yaygın sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

mp2934

mp2934

Üye
Benim ön kamera fotoğrafı çektikten sonra cansızlaşıyor rengi gidiyor gibi sizde de öylemi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Benim ön kamera fotoğrafı çektikten sonra cansızlaşıyor rengi gidiyor gibi sizde de öylemi
Yazılımla ilgili bir sorun olabilir,
1- uygulamayı kaldır yeniden yükle..
ya da
2- Bu konuda iki önemli uygulama var (Kamera isimli bu microsoft a ait.. bir de Lumia Kamera isimli bir diğeri var)
bunlardan hangisini kullanıyorsanız diğerini de bir deneyin..
3- Anladıım kadarıyla L 520 kullanıyorsunuz, bu modellerdeki resim kalitesinin iyi olup-olmadığını fazla bilmiyorum.. Lumiaların en düşük modeli olduğu gerçeği size bir fikir verebilir.

mp2934

mp2934

Üye
Yazılımla ilgili bir sorun olabilir,
1- uygulamayı kaldır yeniden yükle..
ya da
2- Bu konuda iki önemli uygulama var (Kamera isimli bu microsoft a ait.. bir de Lumia Kamera isimli bir diğeri var)
bunlardan hangisini kullanıyorsanız diğerini de bir deneyin..
3- Anladıım kadarıyla L 520 kullanıyorsunuz, bu modellerdeki resim kalitesinin iyi olup-olmadığını fazla bilmiyorum.. Lumiaların en düşük modeli olduğu gerçeği size bir fikir verebilir.
Lumia1520 de bu sorun var lumia camerayı kullanıyorum bir de diğerini denerim şimdi

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
Lumia kamera da soluklaşırken Microsoft kamera olduğu gibi çekiyor sanırım uygulamadan kaynaklanıyor :)
bu nokia çıkışlı kamera uygulamasının her güncellemede geriye gidişi canımı çok sıkıyor ve bu durum beni kuşkulandırıyor

mp2934

mp2934

Üye
O
bu nokia çıkışlı kamera uygulamasının her güncellemede geriye gidişi canımı çok sıkıyor ve bu durum beni kuşkulandırıyor
Önceden nasıldı bilmiyorum ama şimdi hali pek iyi değil bence ön kamerasının gelişmesi lazım arka iyi gibi iso ayarları falan gayet iyi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bir yerden sonra kameralar çekmiyecek o kadar ilker olacak ki veya siyah beyaz çekiyor sadece düşünsene renk yok, adamlar geliştirmek için bir şeyler denediler tamam karşı değiliz buna ancak ya toplum bu halini sevdi (ben hiç sevmiyorum) çoğunluk sevidiği için mi geri adım atmıyorlar, yoksa işlerinemi gelmiyor politika gereği mi geri adım atmıyorlar, bence şuana kadar kullanılan en iyi kamera performansı amberda idi ondan sonra blackte bozmaya başladı sonrada düzelmedi bakalım nereye kadar gidecek

mp2934

mp2934

Üye
Sim kart giriş kapağı garantiye dahil olur mu bendekinde sallanma baş gösterdi ya zaten garantiye yollayacağım ekran pil ve fonksiyon tuşlarından dolayı bilginiz var mı konu hakkında

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
O
Önceden nasıldı bilmiyorum ama şimdi hali pek iyi değil bence ön kamerasının gelişmesi lazım arka iyi gibi iso ayarları falan gayet iyi
İYİden kastım seçenekler değil seçeneklere eklenen en büyük özellik 2013 sonundaki dng desteğiydi birde denimle gelen 64lük iso değeri var ama o hala tüm cihazlara gelmedi
lumia amber güncellemesi döneminde lumia cihazların nasıl güzel resim çektiğini bilmeyen yoktur bu lumia black güncellemesi ile sekteye uğradı pek çok cihaz eski performansı yakalamakta güçlük çekti günümüzde lumia kamera amber versiyonuna oranla %90 verimle çalışıyor seçenekler artmış olsa da eski performansı hala daha yakalayamadık

• Beğen
Tepkiler: mp2934
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Amberden sonra eski modelleri net şekilde bozdular. Mesela 1520 Black ile geldi. Amberlilerden iyi çekiyordu. Sonra eski telefonları güncelledik daha kötü oldu. Sanırım yeni aldırma çabası bunlar.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bilinçli de yapmış olabilirler, bilinçsizde yapmış olabilirler.
Ya da gerekitiği kadar ilgilenmemişte olabilirler.
Bu durumda farklı kamera uygulamalarını yükleyip öyle takip etmek gerekebilir.
Microsoft lumia kamera uygulamasını sönükleştirerek unutturmak ta isteyebilir.
Yani çok seçenekli bir cevap demeti gibi oldu.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
Bilinçli de yapmış olabilirler, bilinçsizde yapmış olabilirler.
Ya da gerekitiği kadar ilgilenmemişte olabilirler.
Bu durumda farklı kamera uygulamalarını yükleyip öyle takip etmek gerekebilir.
Microsoft lumia kamera uygulamasını sönükleştirerek unutturmak ta isteyebilir.
Yani çok seçenekli bir cevap demeti gibi oldu.
son ihtimal benim de aklımda amma Lumia cameradaki gelişmiş seçenekler yerleşik kamerada yok gelirse bu ihtimale inanırım
galiba Microsoft Nokianın o uygulamayı nasıl yazdığını hala çözemedi:D

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
son ihtimal benim de aklımda amma Lumia cameradaki gelişmiş seçenekler yerleşik kamerada yok gelirse bu ihtimale inanırım
Olabilir..
Ancak, microsoft isterse sıfır yızılımdan başlayarak en iyisini yazar.
Malum, bu konularda henüz yeni..Ama elinin altında çok iyi ve fazlasıyla değerli yazılımcılar var.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
zaten w10m de eski ms camera yok lumia kamera benzeri bir kamera geliyor "kamera" adında ve bu tüm wp telefonlara gelicek denmişti yerleşik kamera olduğu için

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
zaten w10m de eski ms camera yok lumia kamera benzeri bir kamera geliyor "kamera" adında ve bu tüm wp telefonlara gelicek denmişti yerleşik kamera olduğu için
lumia camera win 10un yerleşik kamera uygulaması olacak diye biliyorum ben
neyse konuyu dağıtmayalım
acaba rica etsem ısparta çevresindeki arkadaşlar etrafa bakınsanız sarı lumia 1520 sıfır var mı diye zaman sıkıntım pek yok temmuz başına kadar falan vaktim var

oznkrts

oznkrts

Üye
ev
o bendede var normal çekince renkler soluk ve sanki tost makinesi ile çekilmiş gibi lumia selfie kullanınca gözler kocaman ama ben çözümü buldum resim yerine video çekiyosun sonra resimleri videodan anı yakala ile alıyosun hatta bunu arka kamera ilede yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: mp2934
sahanemir

sahanemir

Üye
Şu 1520 yi bir anlayamadım gitti arkadaş...kardeşim vodafondan ambalajı kendi açtı 1000 tl ye aldı piyasya bakıyorsun enteresan fiatlar..ilginç .930umu sıfır gibi ben vereyim 1.400e. Yani.

Son düzenleme:
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya şu başlığı görünce tedirgin oluyorum ve hemen telefonuma bakıyorum ama çok şükür en ufak bir sıkıntı yok çok şükür:)

• Beğen
Tepkiler: sahanemir ve sfgnrl

Üst Alt