Windows Phone Üçüncü En Popüler Akıllı İşletim Sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
2014te wp açısından herşey daha güzel olacak:hmmm

• Beğen
Tepkiler: n000k

enterneoll

enterneoll

Üye
3,2 ile 3. olmuş düşünün ios ve android ne kadar önde :D

n000k

n000k

Üye
3,2 ile 3. olmuş düşünün ios ve android ne kadar önde :D
WP8 daha yeni bir sistem.. sende biraz tarih araştır bak bakalım. android ve ios yeni çıktığında zirvedenmi başlamışlar.. çok konuşan ama boş konuşan birisisin.. fesat insan :)

enterneoll

enterneoll

Üye
WP8 daha yeni bir sistem.. sende biraz tarih araştır bak bakalım. android ve ios yeni çıktığında zirvedenmi başlamışlar.. çok konuşan ama boş konuşan birisisin.. fesat insan :)

ben 17 yaşındayım ve 12 yaşımdan beri telefonlarla ilgileniyorum ve neyin ne olduğunu biliyorum her marka her işletim sisteminde telefon kullandım merak etme ;)

tapatalk

tapatalk

Üye
Ne değişebilir %75 ve hergun wpden çok daha fazla artiyo

n000k

n000k

Üye

ben 17 yaşındayım ve 12 yaşımdan beri telefonlarla ilgileniyorum ve neyin ne olduğunu biliyorum her marka her işletim sisteminde telefon kullandım merak etme ;)
kullanmak önemli değil dostum sen motora bağlamışın hep aynı şeyleri yazıyorsun. azcık beyninide kullanda mantığın yerine gelsin.beynindeki ölü hücreleri canlandırda mantıklı yorum yap güzel ufak kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Ne değişebilir %75 ve hergun wpden çok daha fazla artiyo
wpden çok daaha fazlamı artıyor?? bana göre geçen seneye bakış android payı azalıyor!! çünkü WP işin içine girdi :)

messevim

messevim

Üye

bir bakmak var birde görmek var der atalarımız. Android ilk çıktığı zamanlarda symbian göklerdeydi. Aradan 3-4 sene geçti tam tersi oldu. Yarının ne getireceğini kimse bilemez.

• Beğen
n000k

n000k

Üye
bir bakmak var birde görmek var der atalarımız. Android ilk çıktığı zamanlarda symbian göklerdeydi. Aradan 3-4 sene geçti tam tersi oldu. Yarının ne getireceğini kimse bilemez.
bak işte bende arkadaşa bunu soylemeye çalıştım ama maalesef mantığı olmadığı için bunu algılayamıyor :)

PureFood

PureFood

Üye
bak işte bende arkadaşa bunu soylemeye çalıştım ama maalesef mantığı olmadığı için bunu algılayamıyor :)

Yav tamam duşuncelerini yorma artık biliyoruz durumu en iyisi cevap vermemek böyle mesajlara.

• Beğen
tapatalk

tapatalk

Üye
kullanmak önemli değil dostum sen motora bağlamışın hep aynı şeyleri yazıyorsun. azcık beyninide kullanda mantığın yerine gelsin.beynindeki ölü hücreleri canlandırda mantıklı yorum yap güzel ufak kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

wpden çok daaha fazlamı artıyor?? bana göre geçen seneye bakış android payı azalıyor!! çünkü WP işin içine girdi :)
acaba %70i 75 yapmak mı yoksa %2 yi 3 yapmak mı?

n000k

n000k

Üye
acaba %70i 75 yapmak mı yoksa %2 yi 3 yapmak mı?
yaw arkadaş basmıyor heralde kafanız.. WP daha YENİ BİR SİSTEM!!! bunu anlamak çokmu zor size? hala ne diye yırtınıyorsunuz??bak arkadaşın yorumu ne güzel aşağıda.. herşey olabilir zamanla!!!

• Beğen
Tepkiler: csH
ÖEY

ÖEY

Üye
Bence konunun kitlenme zamanı gelmiş :hmmm

csH

csH

Üye
arkadaşım bırak onlar bildiğini okusun yazma cevap

• Beğen
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Windows Phone büyüme oranı %130 olarak yazmıştı bir arkadaş.

%50'nin üzerinde olan her oranda windows phone için büyük bir ilerleme söz konusudur,pazar windows phone'un tanımıştır ve bundan sonra da hisselerinde de gözle görülür bir artış olacaktır anlamına geliyor.

Ayrıca bazı arkadaşların olduğu her konuda sayfalarca tartışma çıkıyor ne hikmetse.

• Beğen
Tepkiler: antdn, csH, Web Designer ve 1 kişi daha
PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar yazmayın yorum, kimse ama kimse yazmasın, ister ios kullansın, ister android. boş muhabbet yüzünden sinirlerimizin bozulmasına gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Duran.Y, csH ve n000k
SonyXperia

SonyXperia

Üye
Bu tapatalk ortamı karıştırmak için yer kolluyor ya moderatörlerimizden ricam bu adamı bu başlığpın altında yorum yapmasını yasaklayın ya

• Beğen
Tepkiler: Duran.Y
Murat Alper

Murat Alper

Üye
haber için :tşk: wp'nin yükselişi sürüyor inşallah liderliği alır

mkryvz

mkryvz

Üye
Kaç kişi kişisel bilgisayarında lisanslı Windows kullanıyor?
Lisanssız windows kullanıcılarından usanan Microsoft, mobil pazara girerek aynı IOS gibi her şeyinden daha fazla para kazanabileceği Windows Phone'u; ele geçirdiği Nokia aracılığyla yaymaya çalışıyor.
İsteyen istediğini (IOS, WP, Android) kullanır. Bence bir sıkıntı yok. Ama kucak dolusu para veripte hayal kırıklığı yaşayanların çoğu burada ve ya başka ortamlarda hayal kırıklıklarını diğerlirini kötüleyerek tedavi edemezler.
Lütfen daha seviyeli olalım.

Üst Alt