WP8 daha yeni bir sistem.. sende biraz tarih araştır bak bakalım. android ve ios yeni çıktığında zirvedenmi başlamışlar.. çok konuşan ama boş konuşan birisisin.. fesat insan3,2 ile 3. olmuş düşünün ios ve android ne kadar önde![]()

WP8 daha yeni bir sistem.. sende biraz tarih araştır bak bakalım. android ve ios yeni çıktığında zirvedenmi başlamışlar.. çok konuşan ama boş konuşan birisisin.. fesat insan![]()
kullanmak önemli değil dostum sen motora bağlamışın hep aynı şeyleri yazıyorsun. azcık beyninide kullanda mantığın yerine gelsin.beynindeki ölü hücreleri canlandırda mantıklı yorum yap güzel ufak kardeşim
ben 17 yaşındayım ve 12 yaşımdan beri telefonlarla ilgileniyorum ve neyin ne olduğunu biliyorum her marka her işletim sisteminde telefon kullandım merak etme![]()

wpden çok daaha fazlamı artıyor?? bana göre geçen seneye bakış android payı azalıyor!! çünkü WP işin içine girdiNe değişebilir %75 ve hergun wpden çok daha fazla artiyo

ben 17 yaşındayım ve 12 yaşımdan beri telefonlarla ilgileniyorum ve neyin ne olduğunu biliyorum her marka her işletim sisteminde telefon kullandım merak etme![]()
bak işte bende arkadaşa bunu soylemeye çalıştım ama maalesef mantığı olmadığı için bunu algılayamıyorbir bakmak var birde görmek var der atalarımız. Android ilk çıktığı zamanlarda symbian göklerdeydi. Aradan 3-4 sene geçti tam tersi oldu. Yarının ne getireceğini kimse bilemez.

bak işte bende arkadaşa bunu soylemeye çalıştım ama maalesef mantığı olmadığı için bunu algılayamıyor![]()
napayım dayanamıyorum bazen
Yav tamam duşuncelerini yorma artık biliyoruz durumu en iyisi cevap vermemek böyle mesajlara.

acaba %70i 75 yapmak mı yoksa %2 yi 3 yapmak mı?kullanmak önemli değil dostum sen motora bağlamışın hep aynı şeyleri yazıyorsun. azcık beyninide kullanda mantığın yerine gelsin.beynindeki ölü hücreleri canlandırda mantıklı yorum yap güzel ufak kardeşim
- - - Eklendi - - -
wpden çok daaha fazlamı artıyor?? bana göre geçen seneye bakış android payı azalıyor!! çünkü WP işin içine girdi![]()
yaw arkadaş basmıyor heralde kafanız.. WP daha YENİ BİR SİSTEM!!! bunu anlamak çokmu zor size? hala ne diye yırtınıyorsunuz??bak arkadaşın yorumu ne güzel aşağıda.. herşey olabilir zamanla!!!acaba %70i 75 yapmak mı yoksa %2 yi 3 yapmak mı?
bir bakmak var birde görmek var der atalarımız. Android ilk çıktığı zamanlarda symbian göklerdeydi. Aradan 3-4 sene geçti tam tersi oldu. Yarının ne getireceğini kimse bilemez.
tamam bişey yazmıycam artık..arkadaşım bırak onlar bildiğini okusun yazma cevap