Windows Phone Üçüncü En Popüler Akıllı İşletim Sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone Üçüncü En Popüler Akıllı İşletim Sistemi

Microsoft wphone ile mobil işletim sıralamasında üçüncü sırayı almayı başardı. Bu windows phone kullanıcıları için gayet iyi bir haber.

Pazar paylarına bakacak olursak, Android %75 ile birinci, Apple %17,3 ile ikinci sırada yer alırken, arkasından %3,2'lik pazar payı ile Windows Phone ve %2,9 ile BlackBerry geliyor.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve dilmenibrahim

alical33

alical33

Üye
haber için teşekkürler abi wp yükselişte :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler.

yeauw

yeauw

Üye
teşekkürler

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İyi ilk üçten girmek iddalı

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Türe

Türe

Üye
iOS ya da Android kadar gelişim gösterirse neden 1. olamasın ;)

Web Designer

Web Designer

Üye
Haber için Teşekkürler abi :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
messevim

messevim

Üye
symbian dibe vurmuş

darkleader

darkleader

Üye
Android almış başını gitmiş.Diğerlerini 4 'e katlayıp 3 le çarpmış :)

tapatalk

tapatalk

Üye
%75 o.O

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
vah vah garibim symbian taa nerelere düşmüş ya :)

lolaman

lolaman

Üye
Zaten galaxy s3 tek başına 30 milyon sattı.En popüler olması normal :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
windows phone için iyi bi başarı. Benim işletim sistemimi de kullanan binlerce marka olsaydı ben de %75'lik bi yere sahip olurdum. iOs zaten köklü ama onunki de hepi topu piyasadaki 4 telefonla %17 gibi bi oranda. Wp8'in hem yeni hem de henüz kullanan sadece 3 marka olmasından dolayı normal bi başarı.

• Beğen
Tepkiler: n000k
lolaman

lolaman

Üye
windows phone için iyi bi başarı. Benim işletim sistemimi de kullanan binlerce marka olsaydı ben de %75'lik bi yere sahip olurdum. iOs zaten köklü ama onunki de hepi topu piyasadaki 4 telefonla %17 gibi bi oranda. Wp8'in hem yeni hem de henüz kullanan sadece 3 marka olmasından dolayı normal bi başarı.
Seneye kadar IPhone "değişik" bir model çıkarmazsa bence Wp8 şimdiden 2. Her sene aynı arayüz her sene neredeyse aynı bir tasarım.

tapatalk

tapatalk

Üye
Doğulu firmalarda gapps olmadigi için kayit altina alinamazlar. Bunlar Sony Samsung HTC zte huawei LG gibi firmalarin toplami

Üst Alt