Windows Phone Üçüncü En Popüler Akıllı İşletim Sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Doğulu firmalarda gapps olmadigi için kayit altina alinamazlar. Bunlar Sony Samsung HTC zte huawei LG gibi firmalarin toplami

ne yani şimdi çin üretimi android bi cihaz bu listede kale alınmıyor mu?

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
Wp bence daha cok yükselecek

tapatalk

tapatalk

Üye

ne yani şimdi çin üretimi android bi cihaz bu listede kale alınmıyor mu?
gapps olmazsa googlea sinyal yollayamadığından tespit edilemez. pirhana vb. tabletler yaygın ama milyonlarca kayıtsız android var piyasada onların romlarını yüklersen zaten içinde googlea ait hiçbirşey olmaz firmanın kendi accountu ve çinli bi arama motoru olur

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Wp bence daha cok yükselecek
Bende bundan çok eminim,yakında yeni bir telefon alacağım bu telefon wp8 li bir lumia olmazsa eğer biraz çekinerekde olsa ilk kez bir android telefon(S3)almayı düşünüyorum.sırf wp biraz daha gelişsin ve eksikleri, hataları falan giderilsin diye android li bir telefonla zaman geçirmeye çalışacam.

• Beğen
Tepkiler: berkanbjk 24
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Zaten galaxy s3 tek başına 30 milyon sattı.En popüler olması normal :D

Kardeşim o 30 milyon kasım 2012 satış rakamı :oke: Nisan 2013 de samsung 50 milyon barajını geçtiğini açıklamıştı :
http://m.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2013/04/26/samsung-50-milyon-galaxy-s3-satisina-ulasti

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Wp 133% gelişim göstermiş.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Bende bundan çok eminim,yakında yeni bir telefon alacağım bu telefon wp8 li bir lumia olmazsa eğer biraz çekinerekde olsa ilk kez bir android telefon(S3)almayı düşünüyorum.sırf wp biraz daha gelişsin ve eksikleri, hataları falan giderilsin diye android li bir telefonla zaman geçirmeye çalışacam.

Dostum neden androidli bir cihazdan çekiniyorsunuz? Sanırım sizde benim gibi symbian dan androidli bir cihaza gececeksiniz ; hiç tasanız olmasın sisteme ilk günden alısırsınız :oke: size tavsiyem eğer evinizde hd bir tv niz var ise ve s3 alırsanız All share cast dongle ürününude almanızı tavsiye ederim. Bu ürün ile s3 ve hd tv nizi kablosuz olarak bağlayıp dev ekranda hem internet keyfi hemde oyun keyfi yaşayabilirsiniz :oke:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
benim için 3. olması sonuncu olması demek hey gidi nokıa nerden nereye

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
gapps olmazsa googlea sinyal yollayamadığından tespit edilemez. pirhana vb. tabletler yaygın ama milyonlarca kayıtsız android var piyasada onların romlarını yüklersen zaten içinde googlea ait hiçbirşey olmaz firmanın kendi accountu ve çinli bi arama motoru olur

Anladım. Teşekkürler bilgilendirme için.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler acar muhabir Gökçen :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye

bir 920 kullanıcısı olarak wp nin gelişmesini beklemenizi tavsiye ederim

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi ama çok fark var diğer liderler ile arasında

serinaga

serinaga

Üye
Zamanla çok şaşırtıcı gelişmeleri bizzat şahit olduk, wp istikrarı bozmaz ve ciddi olarak gelişmeye devam ederse seneye ios'u geçer. Bu gelişim içerisinde kullanıcı memnuniyetini artırmaya devam ederse diğer sene android ile kafa kafaya kapışır, bir sonraki sene ise android'in gelişimine bağlıdır bu yarış. İzleyelim bakalım nasıl olacak ? Haber için teşekkürler Gökçen ...

• Beğen
Tepkiler: n000k ve OttomaN TigeR
PureFood

PureFood

Üye
Apple'ın popülerliği zaten i5 çıktığından beri yerlerde. İnsanlar daha özgün tasarımlı bişey beklerken adamların sadece telefonun boyunu arttırmaları şaşırtıcı bir konu, ona ilaveten ios 6'daki bitmek bilmeyen sorunlar ve sürekli yayımlanan güncellemeler.. En son kontrol ettiğimde 6.1.3 güncellemesi vardı. Bunlar Apple için derin mevzular.

Bizim açımızdan düşünecek olursak, eğer seneye işler tıkırında gider, eksikler kapatılır, sisteme daha çok önem verilirse, ios ve androidin pazar payının ciddi bir kısmını çalacaktır windows phone. bu sefer yarış biraz daha google'ın istemediği şekile dönmüş olacak, wp&android kapışmasına. Zaten o zamana kadar Microsoft sözlerini yerine getireceği için google daha da çekinecek wp'dan. Bekleyelim görelim...

• Beğen
Tepkiler: n000k ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Zamanla çok şaşırtıcı gelişmeleri bizzat şahit olduk, wp istikrarı bozmaz ve ciddi olarak gelişmeye devam ederse seneye ios'u geçer. Bu gelişim içerisinde kullanıcı memnuniyetini artırmaya devam ederse diğer sene android ile kafa kafaya kapışır, bir sonraki sene ise android'in gelişimine bağlıdır bu yarış. İzleyelim bakalım nasıl olacak ? Haber için teşekkürler Gökçen ...
Rica ederim abi

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye

bizde öyle düşünüyoruz şöyle 1 en fazla 2 sene sonra tadından yenmez bence wp
ne yaptın arkadaşım ya 2 sene beklenirmi 2 sene de daha ne sistemler çıkar eğrki bu yıl sonuna win8 tam oturmasın bak ozaman gör sen maxicepi kaç tane nokıacı kalıyor

Üst Alt