Haber Windows Phone Telefonuna Hızlı Ayarlar Isteyenlere: Kirik Settings

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone Telefonuna Hızlı Ayarlar Isteyenlere: Kirik Settings
aslında bu özelliğin geleceği henüz dun yayınlanan haberimizde ortaya çıkmıştı.

fakat siz Windows Phone 8.1 güncellemesini bekleyemem diyorsanız bu uygulama da işinizi görecektir.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulama ile ses kontrol düğmeleri hızlı ayarlara ulaşma yolu olarak kullanılmış. Uygulama 5TL ve deneme sürümü mevcut.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hemen deniyelim haber için :tşk:ali bey bu program galiba sadece müzik ayarlarına her ekranda ulaşımı sağlıyor onun dışında bir hızı ayar falan yok yanlış anlamadıysam wp magazada yazan yazıdan denemede yapıyorum sadece ses kısmını gösteriyor onun dışında bir şey yok siz denediniz mi acabatamam çözdüm ksuura bakmayın konuyuda meşgul ettik altta çıkan kısımlara tıklamanız gerekiyor oradalarda wifi,bluetoothe, uçak modu gibi kısayollar var

Akhtoher

Akhtoher

Üye
:tşk:

Dejavuex

Dejavuex

Üye
denemesi kaç gün acaba?

tgoksen1

Üye
çok sacma bende o kadar tuşa basacagına ınsıder ındır başlangınca sabıtle şahsen ben kullanmam

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Akhtoher

Akhtoher

Üye
çok sacma bende o kadar tuşa basacagına ınsıder ındır başlangınca sabıtle şahsen ben kullanmam
Yazdığınızı bizzat ben yapıp telefondan kaldırdım İnsider aşktır gerisi heyecandır. :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, sekajmer, tgoksen1 ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence güzel düşünülmüş.
Microsoft'un kendi yaptığı gelene kadar iş görür.
Haber için teşekkürler dostum :oke:

sekajmer

sekajmer

Üye
gereksiz fakat eksikliği tamamlamak için iyi bir adım :) birde hadi kullanıyorum diyelim müzik açtığımda ne olacak :allalla::kop:

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: