Haber Windows Phone İçin Anonim Paylaşım Uygulaması - likliNk

Sponsorlu Bağlantılar

kivancbakdi

kivancbakdi

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone İçin Anonim Paylaşım Uygulaması - likliNk
Herkese selamlar!
Ben Kıvanç BAKDI, 17 yaşındayım, lise son sınıf öğrenciyim. 4 yıldır Windows Phone, Windows 8 ve diğer Windows teknolojilerinde uygulama geliştiriyorum. Son geliştirdiğim Windows Phone uygulamasını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Uygulama Android ve IOS'ta bulunan anonim paylaşım uygulamalarından. Kimliğiniz belli olmadan yalnızca kod adınızla dilediğiniz gibi paylaşımlarda bulunabiliyorsunuz. Üstelik paylaşımlarınıza Youtube'tan video da ekleyebiliyorsunuz. Uygulama tamamen ücretsiz. Aşağıda uygulamanın indirme bağlantısı ve tanıtım filmi mevcut. Ayrıca ve likliNk'i takip edebilirsiniz.

Uygulamanın tanıtım filmi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Desteğinizi bekliyorum,
Teşekkürler

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: shifty, 4MaGuS, Mesut Aktaş ve 8 diğerleri

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Elinize sağlık.
Geliştiricilerimizi forumumuzda görmekten mutluluk duyduğumuzu bu konu vesilesiyle bir kez daha belirtelim.

Yerli geliştirici uygulaması olduğundan, daha çok kişiye ulaşması adına WP Genel'e alınmıştır.

• Beğen
Tepkiler: kivancbakdi
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Helal olsun,başarılar dilerim

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
eline emeğine sağlık kardeşim başarılarının devamını dilerim :)

• Beğen
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
uygulama için teşekkürler fakat resimden gördüğümüz şekilden yanlışlık yok mu sence ?
"yorum" - "All" - "Popular" velhasıl tam Türkçe olsun veya tam ingilizce :oke:

• Beğen

skynet

Üye
:tşk:

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Güzel ama bazen fazla aşırıya kaçıyorlar :D

• Beğen
kivancbakdi

kivancbakdi

Üye
    Konu Sahibi
uygulama için teşekkürler fakat resimden gördüğümüz şekilden yanlışlık yok mu sence ?
"yorum" - "All" - "Popular" velhasıl tam Türkçe olsun veya tam ingilizce :oke:

Merhaba uygulama aslında tamamen Türkçe. Sadece dili Türkçe olmayan telefonlarda bu şekilde gözüküyor. Bu tarz hataları en kısa zamanda düzelteceğim :)
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Uygulama gelişmeye devam ediyor, bu noktada önerilerinize her zaman açığım :)
Elinize sağlık.
Geliştiricilerimizi forumumuzda görmekten mutluluk duyduğumuzu bu konu vesilesiyle bir kez daha belirtelim.

Yerli geliştirici uygulaması olduğundan, daha çok kişiye ulaşması adına WP Genel'e alınmıştır.

Hem iyi düşenceleriniz hem de konuyu taşıdığınız için teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: shifty, Murat Alper, skynet ve 3 diğerleri

Üst Alt