Windows Phone Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone Telefon Tavsiyesi
Beyler telefon alcamda wp ilgimi cekti acaba bana tavsiye edermisiniz....

yusuff76

yusuff76

Üye
Ederim gün geçtikçe iyi. Ye gidiyor

lumia yeter gardaş

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
Model olarak belirtirseniz sevininrim?

PureFood

PureFood

Üye
Siz bütçenizi ve beklentilerinizi yazın biz de ona göre bir şeyler diyelim.

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
hızlı olsun, 1000-1300 civarı en son grafikte oyunları rahatlıkla çalıştırsın , kamerası ve dahili hafızada önemli öyle 5 mp kamera istemiyorum kaliteli kamera olsun..

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Lumia 1020 olabilir ama 1020 nin tam fiyatını bilmiyorum kamerası 41 MP

PureFood

PureFood

Üye
1300 civarı en son 925 alırsın, onda da son oyunları açarsın rahatlıkla ancak Adreno 225 var. 32 GB olanını alırsan hafıza sıkıntın olmaz, kamerası da gerçekten iyi.

fk555897

fk555897

Üye
WP cihazları çok güzel. Yakında da Lumia 930 çıkacak. Ona bakmanı öneririm.

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
1020 mi pahalı teknosada 1999 tl---bimekste 1632 tl--goldda 1899 tl--hepsiburadada 1988 tl

papakudioflu

papakudioflu

Admin
1300TL'nin biraz üzerine çıkabilir derseniz Lumia 930 sizi en az iki yıl çok rahat idare eder. Tabi önce fiyatının belli olması gerekiyor.

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
925 iyide 1 gb ram koymuslar s4 kullanıyo snapdragon 800 kullanaydı iyi olcaktı ramde 2 gb olsaydı

realname11

Üye
1100 tl al g2 yada nexus 5 rahat et

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
1300 e cıkarızda belki ama lumia 930 un 1800 den assa olma ihtimali yoknexus dusunuyorum zatende wp da ilgimi çekti

theottomandg

theottomandg

Üye
    Konu Sahibi
lumia 930 1800-2000 arası olur özelliklerinede baktımda 1400 felan olmasının ihtimali yok olsa kaçırmam

papakudioflu

papakudioflu

Admin
lumia 930 1800-2000 arası olur özelliklerinede baktımda 1400 felan olmasının ihtimali yok olsa kaçırmam
Avrupada 500€ civarında satılıyor bizde de 1600-1650'den gelebilir ve bence bu telefon için bu ihtimal değerlendirilir.

ArMaGeDdOn_87

Üye
sen konuyu "Cep Telefonları Genel" bölümüne açarsan objektif yorumlar alabilirsin,bende 920 kullanıyorum ve şu aşamada asla "Windows Phone" tavsiye etmiyorum

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ben windows phone tqavsiye ederim arkadaşlar çok güzel demişler zaten.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
925 iyide 1 gb ram koymuslar s4 kullanıyo snapdragon 800 kullanaydı iyi olcaktı ramde 2 gb olsaydı

Windows Phone ne mutlu ki ram tüketiminde cimri yani 1 gb fazlasıyla ihtiyacı karşılayacak. Ama Nokia donanımda cimri bir marka snapdragon S4 işlemcili ve adreno 225 grafik işlemcili lumia 920 den sistem performansı çok iyi alıyorum. Yüksek kalite oyunlarda sıkıntı yaşatıyor bunu belirteyim ama. Gta San Andreas oyununda kasılmalar ve performans duşukluğu yaşıyorum mesela. İllaki çok kaliteli oyun oynarım diyorsanız 930 un özelliklerini bilmiyorum ama adreno 330 kullanan bir grafik işlemcisi varsa benden size tavsiye 925 ve altındaki modelleri gözden çıkarın. Ekleyelim tabi 1020 donanım özelliklerini bilmiyorum yorum yapamam ayrıca

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sefaturut
Esendağlı

Esendağlı

Üye
o fiyatlara alınabilecek en iyi cihaz şuan 1320,920 ve 925 ama 1320 nin kamerası yeterli değil gibi