930 snapdragon 800 kullanıyo ama ben bu telefonu önermem 1520 alabilirsen emin ol çok karlı iş yapmış olursun paranı biriktir tavsiyem 1520925 iyide 1 gb ram koymuslar s4 kullanıyo snapdragon 800 kullanaydı iyi olcaktı ramde 2 gb olsaydı
1520 hariç Nokia ve HTC'nin Windows Phone cihazlarını kullanan/elinden geçiren birisi olarak bu istediklerinle KESİNLİKLE WİNDOWS PHONE pişman eder. En az 1520 almalısın ki oyunları rahatça oynayabilesin. 820'den 1020'ye kadar olan cihazların hepsinin oyun performansı aynı. Ve günümüz için YETERSİZ. Bu istediklerinize göre kesinlikle WİNDOWS PHONE almamalısınız.hızlı olsun, 1000-1300 civarı en son grafikte oyunları rahatlıkla çalıştırsın , kamerası ve dahili hafızada önemli öyle 5 mp kamera istemiyorum kaliteli kamera olsun..
ben şu zamana kadar sıkıntı yaşamadımHocam çok doğru söylüyorsunuz kesinlikle katılıyorum paraya kıymak gerekir.1520 hariç Nokia ve HTC'nin Windows Phone cihazlarını kullanan/elinden geçiren birisi olarak bu istediklerinle KESİNLİKLE WİNDOWS PHONE pişman eder. En az 1520 almalısın ki oyunları rahatça oynayabilesin. 820'den 1020'ye kadar olan cihazların hepsinin oyun performansı aynı. Ve günümüz için YETERSİZ. Bu istediklerinize göre kesinlikle WİNDOWS PHONE almamalısınız.
- Kamera kısmen tatmin eder. ( iç ortam ve gece gereksiz karıncalanma var.)
- Hız tatmin eder.
- Dahili hafıza tatmin eder.
Oyun asla ve asla tatmin etmez !!!
Bunların aksini iddia edenler kesinlikle bir şeyden anlamıyor demektir. Sözümü yabana atmayın. Dikkatlice karar verin
Kamera Konusunda Şikayetçi isen Özellikle 1520 Den O Zaman Adama Sorarlar 1020 Mi Kullanıyorsun? Yada Ne Kullanıyorsunda 1520de Olan Kumlanma Cihazinda Yok?Hocam çok doğru söylüyorsunuz kesinlikle katılıyorum paraya kıymak gerekir.
Oyun Oynayacak Olan Birisi Ekrana Bakar Bataryaya Bakar 925de Hangisi Var?Oyun derken? Ne var ki? Modern combat 4 olsun,gta olsun,fifa 14 olsun lumia 525 de bile kasmadan oynayabildiğimiz oyun. Ha depolama dersin anlarım grafik dersin pek katılmıyorum santimetre kare başına düşen piksel sayısı bence 250 ppi değerinin üstünde olsa bile yeterli bence.
1320 pişmanlıktır. O fiyata telefon al tuş ışığı yok dijital pusula yok. Oyun mu? 820,925,1020,1520 aslında 920 de var ama kablosuz şarj istemiyorsan 925 zaten.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Oyun derken? Ne var ki? Modern combat 4 olsun,gta olsun,fifa 14 olsun lumia 525 de bile kasmadan oynayabildiğimiz oyun. Ha depolama dersin anlarım grafik dersin pek katılmıyorum santimetre kare başına düşen piksel sayısı bence 250 ppi değerinin üstünde olsa bile yeterli bence.
1320 pişmanlıktır. O fiyata telefon al tuş ışığı yok dijital pusula yok. Oyun mu? 820,925,1020,1520 aslında 920 de var ama kablosuz şarj istemiyorsan 925 zaten.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.