Haber Windows Phone Store büyümeye devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Var

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Bu kadar şey yazmışsın saygı duyarım amma velakin o dediğin 1 milyon uygulamanın yarısı çöp. Kimse kusura bakmasın ama durum böyle... Ayrıca android 4 yıllık iken kaç uygulamaya sahipti peki?

Bı iyi bile çop diyip heçme herkes yani bu tip konuşanların yüzde 99,9999 u zaten bu kafada wp de bir uygulamadan bir tane var ve herkes buna iyi diyor androidde alternatifler var onu beğenmezsen bu bunu beğenmezsen şu bunlar böyle çop deme alternatif var bir uygulamanın amacı vardır ve aynı amaçlı bir suru uygulama olması çop diye tanımlanmaz alternatif denir

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., The Shadow, mürteza16 ve 1 kişi daha
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bı iyi bile çop diyip heçme herkes yani bu tip konuşanların yüzde 99,9999 u zaten bu kafada wp de bir uygulamadan bir tane var ve herkes buna iyi diyor androidde alternatifler var onu beğenmezsen bu bunu beğenmezsen şu bunlar böyle çop deme alternatif var bir uygulamanın amacı vardır ve aynı amaçlı bir suru uygulama olması çop diye tanımlanmaz alternatif denir

Yanlış anladın kardeşim alternatif uygulamalara çöp demiyorum. Misal Retrica var, beğenmezsen PowerCam var, beğenmezsen Cymera var vs. vs. ben onlara çöp demiyorum. Markette derinlere inerseniz zaten birçok gereksiz, çöp uygulamalar çıkıyor. Reklam amaçlı veya kötü yazılımlar mesela. Yarısı bunlar gibi dandik uygulamalar işte. WP'da ise az ve öz uygulama var. Kötü yazılım vs. de yok. Ama şunu da kabul etmeliyim ki oyun ve uygulama konusunda Android çok daha öndedir.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
tapatalk

tapatalk

Üye
Yani demek istediğim şey sağlam olduğu kadar dandik olan uygulamalar da var. İyi oku. 1 milyon uygulamanın hepsi işe yarar değil yani.
önemli olan sayı değil uygulamanın içi ve ben bütün sistemlerde bu uygulamaları yeteri kadar denedim ve iosa geçmeye karar verdim ha belki yıllar sonra wp adam olur orasını yıllar sonra düşünürüz ama şuan ki uygulamaların çoğu markete uygulama koyalımda yok demesinler tarzı uygulamalar. ayrıca ben android kullandığımdan beri adfree kullanıyorum ve daha reklamla karşılaşmadım derinlik herzaman iyidir.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
önemli olan sayı değil uygulamanın içi ve ben bütün sistemlerde bu uygulamaları yeteri kadar denedim ve iosa geçmeye karar verdim ha belki yıllar sonra wp adam olur orasını yıllar sonra düşünürüz ama şuan ki uygulamaların çoğu markete uygulama koyalımda yok demesinler tarzı uygulamalar. ayrıca ben android kullandığımdan beri adfree kullanıyorum ve daha reklamla karşılaşmadım derinlik herzaman iyidir.

Öncelikle WP'u adamdan saymıyorsan bu konuda işin ne? Önemli olan sayı değil uygulamanın içi demişsin çok doğru bir yere değinmişsin. O yazdığın şeyler androidde de geçerli.

En iyi market ise Appstore'dur bana göre.

Hayırlı ramazanlar...

tapatalk

tapatalk

Üye
Öncelikle WP'u adamdan saymıyorsan bu konuda işin ne? Önemli olan sayı değil uygulamanın içi demişsin çok doğru bir yere değinmişsin. O yazdığın şeyler androidde de geçerli.

En iyi market ise Appstore'dur bana göre.

Hayırlı ramazanlar...
ANdroid uygulamalarının içi çok sağlam zaten ben saçma sapan uygulama indirmem. android uygulamaları ne kadar sağlam olsada bi ios değil denedim ve iosa geçmeye karar verdim o konuda anlaştık bak :D parayı bulur bulmaz iphone 6
Hayırlı ramazanlar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
ANdroid uygulamalarının içi çok sağlam zaten ben saçma sapan uygulama indirmem. android uygulamaları ne kadar sağlam olsada bi ios değil denedim ve iosa geçmeye karar verdim o konuda anlaştık bak :D parayı bulur bulmaz iphone 6
Hayırlı ramazanlar

Sen indirmiyorsun ama var yine de :D Neyse kardeşim sağ ol. İyi iftarlar... Acıktım ben.

Emre

Üye
simdi wp alakalı bir konu android ile ne alakası var
android doğuduğunda okadar uygulama varmıydı sanıyorsunuz zamanla oldu o işler ios nereden çıktı ya neyse
Microsoft gördüğünüz gibi uğraşıyor wp büyütmek için googlede öyle yapmadımı androidi büyütmek için
hayırlı ramazanlar...

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Google marketi buyutmek için wp gibi geliştirici hesabını 40$ yapmadı sonra açık kaynaklı yaptı herkes uygulama yukleyebiliyordu ayrıca

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve The Shadow
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
İstediğim uygulamalar varsa o mağaza benim için kalitelidir bir de virüs bulaşma riski yoksa. Benim işimi gördükten sonra ha 1milyon uygulama var ha 100bin ne farkeder?

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Wp 7.x ile wp 8.x in mağazaları farklı.wp 8.x çıkalı 1 seneyi geçti dersek bence şu ana kadar olan gelişimi gayet iyi.Yeni gelen her uygulama harika değil malesef ancak uygulama açığı özellikle wp 8.1 güncellemesi ile geliştiriciler tarafından dahada çok önemsenecektir.

PriZm

PriZm

Üye
Google bundan birkaç ay önce play store da 200k civarı gereksiz uygulama sildi.WP en temiz marketlerden biri diyen arkadaşa cevaben, arama kutusuna real racing 3 yada asphalt 8 yazdığımda tonlarca walktrough uygulaması çıkıyorsa bu sistemde fazlasıyla çöp olduğunu gösterir.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., 0MG90 ve mürteza16
Hasand.

Hasand.

Üye
haberin icin teşekurler

rufethesenov

Üye
Yalan soylemeye gerek yok bence.WP hizla gelisiyor diyiyolar ama cok geride kaldi
Evet android markette gereksiz uygulama ola bilir.ama 2 sene sonra bile wp ,googlep olmicak
En iyi market ise appstore

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve mürteza16
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Öncelikle size yanlış anlaşılan bir bilgi vereyim windows Phone store WPS diyorum kısaca wp8 ile çıkan bir mağaza değil bundan once wp7 vardı ve wp7 dede bu mağaza vardı yani bu mağaza 4 yıllık sanki android 10 yıllık gibi davranmayın ilk android cihaz htc g1 ve tanıtım tarihi 22 ekim 2008 yani markette 6 yıllık 6 yıllık markette 1 milyona yakın uygulama var 4 yıllık mağazada 255 vAllaha çok uygulama var haber yapmak için yapmayın adamlar hızlı biz iki yılda 500 bin olursak iyi ha birde şey diyorlar yetişicez hadi 2 yıl sonra bizde 1 milyon olduk onların elleri armutmu topluyor siz onlardamı 1 milyon kalacaklar sanıyorsunuz onlarda olur 1,5 milyon ben bile şuan programcılık ile ilgili kitaplar okuyorum androide yazacağım uygulamayı çunku Microsoft bu saçma kurallar ve kapalı sistemle eğer playe veya app store a yaklaşmayı bekliyorsa butun kullanıcılardan ozur diliyorum ama:
ÇOK BEKLERSİNİZ

Saldırı olarak anlama sakın bu yorumu. Windows Phone 7 mağaza vardı demişsin de kardeş, çekirdek yapıları farklı olan mağazalar bunlar. 7 için olan uygulamalar 8 için ya çalışmıyor ya da sıkıntılı bozuk çalışıyor. Windows Phone 7 mağazasında guitar hero varken 8 mağazasında görünmüyor. Sen düşün farklılığı. Ha bence de yetişemez Android veya iOS a ama bence yetişmesi de gerekmez. Önemli uygulamalar çıkmadığı sürece mağaza istiyorsa 10 milyon olsun farketmez. Windows Phone uygulamaları çok kalitesiz. Bana gına geldi. İphone büyüsün direk iphone alıcam. İnstagramda video koyamıyoz yeter ya

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Hmmm bence öyle değil

MaxipmaN

Üye
işin çöp kısmından önemlisi wpde 512ram saçmalığı ve uygulamarın en son wpye gelmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt