CyberBandit
Üye
-
Konu Sahibi
-
bunları dene bir istersen @berke581Herkese merhaba, bir sorum olacak, şöyle ki:
Windows 7 32-bit kullanıyorum, unlock yapmak için SDK 8.0 Lite yükledim Register yapabildim. Ama Windows Phone Power Tools telefonumu görmüyor. Bazı sitelerde Visual Studio filan gibi şeyler gördüm, yüklemem gerekiyor mu? Bu arada WPPT'yi yüklerken şuradakine benzer bir sorun yaşadım, ben deLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkten hazır olarak dosyaları indirip masaüstüne attım, çalıştırdığımda ise cihazımı(Lumia 625) tanımadı.
Şimdiden teşekkürler.
Aslında sorun NBA JAM'deymiş sanırım, çünkü GTA: San Andreas'ı deploy edebildim. Güncel ve çalışan bir Patched NBA JAM var mıdır?arkadaşım @berke581 bence sen bilgisayarında mevcut olan kurulum (mini skd8 lite usb driwer sürücüleri powertools sorunları dosyalarını) silip yada kaldırıp yeniden yükleyiniz sorun düzelecektir.
sorunun çözüldüğüne sevindim istediğine gelince burdanAslında sorun NBA JAM'deymiş sanırım, çünkü GTA: San Andreas'ı deploy edebildim. Güncel ve çalışan bir Patched NBA JAM var mıdır?
Bunu önceden de denemiştim sanırım, bir sorun var galiba ".xap" dosyasında. Siz denediniz mi?sorunun çözüldüğüne sevindim istediğine gelince burdanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızancak konun uygun yerde olması şart kurallar gereği
ilk sorun yok ben daha önceden bu oyunu kurmadım telefonuma ama senin yaptığın unlock hangisi (2 adet olan mı yoksa 10 adet ) oyunu kurmanda hata alıyorsan yükleme hakkın dolmuş olabilirBunu önceden de denemiştim sanırım, bir sorun var galiba ".xap" dosyasında. Siz denediniz mi?
İkinci bir sorum daha olacak, herhangi bir deploy programı ile doğrudan SD Card'a deploy etmek mümkün müdür?
@byibo
2 adet olan, ama dolmadığından eminim. Hata kodum da şudur 0x81030110. Yani WMAppManifest.xml hatası sanırım, bu da ".xap" dosyasından kaynaklı sanırım. Diğer cevabın ise teşekkürlerilk sorun yok ben daha önceden bu oyunu kurmadım telefonuma ama senin yaptığın unlock hangisi (2 adet olan mı yoksa 10 adet ) oyunu kurmanda hata alıyorsan yükleme hakkın dolmuş olabilir
bildiğim kadarıyla doğrudan sd karta yükleme yok telefondan taşıyarak yapabiliyorsun
önemli değil ama istersen yedekleme yapıp telefonu resetle sonra depolama depolama birimini sd kartı seç diğer yüklü olan uygulamalar silinsin mi sorusuna evet deyip yeniden yüklemeyi dene istersen ama WMAppManifest.xml dosyasında telefonunda ve sd kartta yer alan uygulama oyunların ayarları yada çerez gibi loglar mevcut diye biliyorum ben2 adet olan, ama dolmadığından eminim. Hata kodum da şudur 0x81030110. Yani WMAppManifest.xml hatası sanırım, bu da ".xap" dosyasından kaynaklı sanırım. Diğer cevabın ise teşekkürler.
Tam olarak anlayamadım, eğer zamanınız varsa biraz daha açıklayıçı anlatabilir misiniz?önemli değil ama istersen yedekleme yapıp telefonu resetle sonra depolama depolama birimini sd kartı seç diğer yüklü olan uygulamalar silinsin mi sorusuna evet deyip yeniden yüklemeyi dene istersen ama WMAppManifest.xml dosyasında telefonunda ve sd kartta yer alan uygulama oyunların ayarları yada çerez gibi loglar mevcut diye biliyorum ben
tabiki telefonundan yedekleme yapıp sonrada aynı işlemi hafıza kartı içinde aynı işlemi yapıp birde böyle dene istersenTam olarak anlayamadım, eğer zamanınız varsa biraz daha açıklayıçı anlatabilir misiniz?
Peki bu şekilde sistem dosyaları SD Card'da mı olacak?(Çünkü o zaman yine olmuyor, gerçi SD Card'ımı yenilersem problem kalmaz ama.) Yani amacım şudur ki,(yabancı site olduğu için link vereceğim, sakıncası olmaz inşallah)tabiki telefonundan yedekleme yapıp sonrada aynı işlemi hafıza kartı içinde aynı işlemi yapıp birde böyle dene istersen
şöyle arkadaşım sistem dosyaları telefonda kalıyor sadece sistemin izin verdiği yada uygulama geliştiricisi izin verdiği uygulamaları sd karta taşıyabiliyoruz örneğin whatsapp messenger gibi uygulamalar sd karta yüklenemiyor .Peki bu şekilde sistem dosyaları SD Card'da mı olacak?(Çünkü o zaman yine olmuyor, gerçi SD Card'ımı yenilersem problem kalmaz ama.) Yani amacım şudur ki,(yabancı site olduğu için link vereceğim, sakıncası olmaz inşallah)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgibi oyundan atmayı azaltmak.
Çok teşekkür ettimşöyle arkadaşım sistem dosyaları telefonda kalıyor sadece sistemin izin verdiği yada uygulama geliştiricisi izin verdiği uygulamaları sd karta taşıyabiliyoruz örneğin whatsapp messenger gibi uygulamalar sd karta yüklenemiyor .
verdiğin linki inceledim oyunu kurabilmen için 4 gb boş yer olması şart oyun yüklendikten sonra en az 1.2gb yer olması lazımmış anladığım kadarıyla oyun sd karta yüklenemiyor
Çok teşekkür ettim, konu kilitlenebilir. Başka oyunlara bakacağım.
Bu arada deploy etmeden önce ya da o 2.5 GB'lık indirmeden önce 2.5 GB yer açınca iniyor ve oynanabiliyor ama oyundan atıyor)
önemli değil ancak kurulumdan sonra oyun ayarlarından set ayarı 0 grafik ayarlarıda 7.seviyede ayarlamak gerekiyormuş isterseniz bir deneyinEvet ben bir kaç defa denedim ama kısa süre içinde oyundan atıyor
Bir de bir şey soracağım, 7. seviye derken, tam ne olarak ayarlayacağımı anlayamadım, biraz önce tekrar kurdum oyunu.önemli değil ancak kurulumdan sonra oyun ayarlarından set ayarı 0 grafik ayarlarıda 7.seviyede ayarlamak gerekiyormuş isterseniz bir deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?