Rahatlıkla yüklersin ama xapını bulmannlazımarkadaşlar ben şimdi telefonumu(925) unlock yapsam mc 5 ücretsiz yükleyebilir miyim ?

benim cihazım 1 gb ram sahibi ama kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler ama bence grafik olarak fark vardır.peki 512 mb ram li olan oyunlar için hepsinde 512 mb yazıyor onların mağazada ki oyundan bir farkı var mı grafik olarak falan
çin programında mı yapamadın yoksa powertools 'tamı olmadıbende yapayım dedim de teli görüyor ama buton aktif olmuyor driverlarda falan sorun yok ne olabilir ki
çin programıbenim cihazım 1 gb ram sahibi ama kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler ama bence grafik olarak fark vardır.
çin programında mı yapamadın yoksa powertools 'tamı olmadı
peki bu programla yükleyip sonra kaldırsak aynı programı mağazada satın almış olur muyuz yani daha sonra yükleyebilir miyiz ?benim cihazım 1 gb ram sahibi ama kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler ama bence grafik olarak fark vardır.
çin programında mı yapamadın yoksa powertools 'tamı olmadı
çin programı
prewiew ile ilgili bir durum olamaz çünkü ben kullanıyorum bir sorun yokProgramı kurunca guncelledi zaten driverlar da da sorun yok prewiew uygulamasıyla alakalı olabilir mi acaba
isterseniz telefonunuzu usb ile bağladıktan sonra bilgisyarım'a girip telefon isminizi değiştiriniz çünkü unlock ettikten sornra telefon ismi otomatik değişiyor örneğin: WindowsPhone132 diye program adlandırıyor sonra kendi isteğimizle değiştirebilirsiniz bu yöntemi denemenizi isterimbeyler bi yardım edin alical33 le aynı hatayı alıyoruz galiba :S
maalesefki nette bulduğumuz oyun ve programlar türkçe deyimiyle modifiye edilmiş mağazadan güncelleme yada satın alınmış olarak gözükme olmuyor indirdiğin oyunun mb yüksek olduğundan yüklerken beklemek gerekiyor o yüzden yanıt vermemiş gibi gözüküyor olabilir ancak telefonunuzda oyun için istenilen boş yer varmı ?peki bu programla yükleyip sonra kaldırsak aynı programı mağazada satın almış olur muyuz yani daha sonra yükleyebilir miyiz ?
bir de bu 10 tane yükleme sınırı aynı anda 10 uygulama yüklenmesi gibi bir durum mu yoksa toplam da 10 tane mi ?
bir de ben şu çin programından bunu indirdim çok yavaş indirdi 6 saat gibi bir süre dosya xaps uzantılıydı dosyayı xap
olarak ve xaps olarak denedim ama wp power tools yanıt vermiyor. daha önceden wp power tools ile bir tane uygulama yüklemiştim
evet telefonda yeterince boş alan var ayrıca o konuya daha önce bakmıştım ama benim sd kart desteği yok wp tools da beklememe rağmen telefona yüklenmedi dosya uzantısının xaps olması normal midir ?prewiew ile ilgili bir durum olamaz çünkü ben kullanıyorum bir sorun yok
isterseniz telefonunuzu usb ile bağladıktan sonra bilgisyarım'a girip telefon isminizi değiştiriniz çünkü unlock ettikten sornra telefon ismi otomatik değişiyor örneğin: WindowsPhone132 diye program adlandırıyor sonra kendi isteğimizle değiştirebilirsiniz bu yöntemi denemenizi isterim
maalesefki nette bulduğumuz oyun ve programlar türkçe deyimiyle modifiye edilmiş mağazadan güncelleme yada satın alınmış olarak gözükme olmuyor indirdiğin oyunun mb yüksek olduğundan yüklerken beklemek gerekiyor o yüzden yanıt vermemiş gibi gözüküyor olabilir ancak telefonunuzda oyun için istenilen boş yer varmı ?
birkerede toplamda 10 adet yükleniyor
istersen bu konuyu bir bak Püf Noktası - Windows Phone Sınırsız Uygulama Yüklemek - MaxiCep
başka bir uygulama yada oyunda denediniz mi hepsinde mi aynı sorunu veriyorevet telefonda yeterince boş alan var ayrıca o konuya daha önce bakmıştım ama benim sd kart desteği yok wp tools da beklememe rağmen telefona yüklenmedi dosya uzantısının xaps olması normal midir ?
o zaman oyunun mb yüksek olduğundan beklemen gerekiyor istersen bunla yüklemeyi dene Tavsiye - Xap Deployer 2.0 - MaxiCepHayır hepsi aynı değil gta san andreas yükledim gayet normaldi ama o 20 mb xap
teşekkür ederim deniyorumo zaman oyunun mb yüksek olduğundan beklemen gerekiyor istersen bunla yüklemeyi dene Tavsiye - Xap Deployer 2.0 - MaxiCep
ancak bilgisayarınızdaki kurulu olan mini sdk başlat windowsphone develeoper registirion u tıklayın hotmailiniz ve şifrenizi girdiğinizde unregister'i tıklayıp sonra çin programından unlock yapabilirsinizhotmail hesabımla giriş yaptım oyun yükledim şifremi değiştirdim çok güvenli olmadığını düşünerek şimdi birşey yükleyemiyorum programa tekrar şifremi nasıl girebilirim?
öyle birşey yüklemedim ama .sancak bilgisayarınızdaki kurulu olan mini sdk başlat windowsphone develeoper registirion u tıklayın hotmailiniz ve şifrenizi girdiğinizde unregister'i tıklayıp sonra çin programından unlock yapabilirsiniz
yükledim ben gayet güzelarkadaşlar ben şimdi telefonumu(925) unlock yapsam mc 5 ücretsiz yükleyebilir miyim ?

Evet ben de yükledim ama grafik farkı varmıdır sorusunu sormaktan kendimi alamıyorumöyle birşey yüklemedim ama .s
yükledim ben gayet güzel![]()
istiyorsan telefonuna reset at istersende 1.sayfadaki adımları takip ederek mini sdk8 lite yi kur arkadaşım sonra dediğim gibi başlata tıklayarak windowsphone developer'ı sonrada register yazan yeri tıkla pencere açılcak microsoft mail ve şifreni girdikten sonra contine deyip unregisteri tıkladığın zaman çin programından 10 adet unlock yapma şansın oluröyle birşey yüklemedim ama .s
yükledim ben gayet güzel![]()