Püf Noktası Windows Phone Sınırsız Uygulama Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone Sınırsız Uygulama Yüklemek
Yeni bulunan bir yöntem ile artık 10 adet uygulama yerine istediğimiz kadar oyun ve uygulama kurabileceğiz

Talimatlar
1.Cihazamızda WP 8.1 Prewiev Yüklü Olması
2.Cihazımızdan Sd kartı çıkartıp yeniden başlatıyoruz
3.Cihazı Wp Power Tools ile bağlayıp isteyenler baykuş programıyla 10 adet kadar isteyenler de normal geliştirici hesaplarından 2 adet (uygulama+oyun) yükleyip telefonu kapatıyoruz.
4.Cihazımıza sd kartı takıp telefonu açıyoruz ve menüden akıllı depolamaya girip telefon hafızasına tıklayıp kurmuş olduğumuz oyunları ve uygulamaları sd karta taşı diyoruz
5.istediğimiz kadar oyun uygulama kurmak istiyorsak 2.talimattan devam ediyoruz yani bu işlemleri tekrar yapıyoruz

Yöntemi kendim denedim zamanım kısıtlı olduğu için 5 tane yapabildim arkadaşlar
Ekran görüntüsü

• Beğen
Tepkiler: nokia 603, skynet ve Heimdalll

ErenMSC

Üye
Güzel yöntem :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
:alkisakıllıca bravo

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ee biz sd kart takamayanlar nolacak :D

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA ve ErenMSC
byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
sd kart şart arkadaşlar

skynet

Üye
Owwwww bu çok iyi oldu teşekkürler :)

Invoke

Invoke

Üye
Yalnız, buna çare bulurlar. :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Mantıklı :cool

csH

csH

Üye
acaba 10u geçiyor mu denemek lazım

The Benefit

The Benefit

Üye
Affedersin konu sahibi arkadaş. Windows 8.1 ile uygulamanın sd karta yüklenmesi hususunda bir sınır mı var? Ne 10 uygulaması?

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Affedersin konu sahibi arkadaş. Windows 8.1 ile uygulamanın sd karta yüklenmesi hususunda bir sınır mı var? Ne 10 uygulaması?

10 sınırı var tabi, bazı programlar da 2 taneye izin veriyordu.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Akıllıca :)

sefaturut

Üye
Gta san andreası apxx. yada. xap. dosya formatı ile indirip bu programla kurabilir miyim? wp power tools için pcde windows 8 gerekli mi?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nokia 603

skynet

Üye
Bu wp power tools ile dosyanın ismini değiştirebiliyor muyuz ?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
arkadaşlar aynı uygulamayı mı 10 kere kuruyorsunuz anlamadım ben, bu sınırlama neyin sınırlaması? Benim telefonda en az 50 tane uygulama 3-5 tane oyun yüklü ne sınırlamasıdır bu?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
arkadaşlar aynı uygulamayı mı 10 kere kuruyorsunuz anlamadım ben, bu sınırlama neyin sınırlaması? Benim telefonda en az 50 tane uygulama 3-5 tane oyun yüklü ne sınırlamasıdır bu?
Telefonu Developer Unlock yapınca Microsft'Unki ile 3 uygulama sınırınız oluyordu. Sonra bu baykuş uygulaması bulundu 10 sınıra yükselmiş oldu. Şimdide arkadaş yeni yöntem bulmuş dışarıdan uygulama yükleme sınırını sınırsız yapmış bu kadar kolay.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat

Üst Alt