byibo
Üye
Windows Phone Sınırsız Uygulama Yüklemek
Yeni bulunan bir yöntem ile artık 10 adet uygulama yerine istediğimiz kadar oyun ve uygulama kurabileceğiz
Talimatlar
1.Cihazamızda WP 8.1 Prewiev Yüklü Olması
2.Cihazımızdan Sd kartı çıkartıp yeniden başlatıyoruz
3.Cihazı Wp Power Tools ile bağlayıp isteyenler baykuş programıyla 10 adet kadar isteyenler de normal geliştirici hesaplarından 2 adet (uygulama+oyun) yükleyip telefonu kapatıyoruz.
4.Cihazımıza sd kartı takıp telefonu açıyoruz ve menüden akıllı depolamaya girip telefon hafızasına tıklayıp kurmuş olduğumuz oyunları ve uygulamaları sd karta taşı diyoruz
5.istediğimiz kadar oyun uygulama kurmak istiyorsak 2.talimattan devam ediyoruz yani bu işlemleri tekrar yapıyoruz
Yöntemi kendim denedim zamanım kısıtlı olduğu için 5 tane yapabildim arkadaşlar
Ekran görüntüsü
Talimatlar
1.Cihazamızda WP 8.1 Prewiev Yüklü Olması
2.Cihazımızdan Sd kartı çıkartıp yeniden başlatıyoruz
3.Cihazı Wp Power Tools ile bağlayıp isteyenler baykuş programıyla 10 adet kadar isteyenler de normal geliştirici hesaplarından 2 adet (uygulama+oyun) yükleyip telefonu kapatıyoruz.
4.Cihazımıza sd kartı takıp telefonu açıyoruz ve menüden akıllı depolamaya girip telefon hafızasına tıklayıp kurmuş olduğumuz oyunları ve uygulamaları sd karta taşı diyoruz
5.istediğimiz kadar oyun uygulama kurmak istiyorsak 2.talimattan devam ediyoruz yani bu işlemleri tekrar yapıyoruz
Yöntemi kendim denedim zamanım kısıtlı olduğu için 5 tane yapabildim arkadaşlar
Ekran görüntüsü

akıllıca bravo