Tavsiye Xap Deployer 2.0

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
Xap Deployer 2.0
Bilindiği Üzere Programın Özelliği Bilgisayar Aracılığı ile Telefona Xap Kurması

Programın Yeni Çıkan Versiyonunda Özellikleri :
Mini WP8 Sdk ile Sorunsuz Çalışmaktadır
WindowsPhone 7 cihazları ile uyumlu
Konum Dosya Yolu Belirterek çoğul xap kurmak
Birçok Xap Kurup ve Silmek
Marketteki xap linkini vererek kurmak
Telefona Kurduğumuz xap kaldırma gibi özellikler mevcuttur..
Denenmiştir Herhangi bir sorunla karşılaşmadım

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

skynet

Üye
:tşk:

Rainesto

Rainesto

Üye
Bunu ben paylaşmıştım zaten

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
ben görmedim ama varsa kaldırabilir

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
eyw.seninde canın saolsun düşünmen yeter ;)

OozyStaw

OozyStaw

Üye
İnceleme için :tşk:

slmrt

slmrt

Üye
normalde marketten xap indirip kuramıyoruz peki bu xap'ler nerden geliyo anlamıyorum :D

teAtalay

teAtalay

Üye
Unlock olmasına gerek yok mu cihazın bunun için?

HalfEvil333

Üye
Bununla 10 tane yukleyebilirmiyiz ? Wp tools ile en fazla 2 tane yükleyebildim acaba unlock u mu yanlış yaptım :S

slmrt

slmrt

Üye
istediğin kadar yükle bunla

yunusiyunus

Üye
win7 de çalışıyor mu?

HAM ZA

HAM ZA

Üye
selamun aleyküm dostlar benim bir meselem var bu programı açamıyorum çift tıkladığımda bekleme efekti dönüyor ama açılmıyor daha önce açmıştım ama şimdi ne yaparsam yapayım açmıyor bunun sebebi ne olabilir?
bilgisayar w8.1 64 bit

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
konu hortlamış bu arada :ehe :tşk: paylaşım için

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
selamun aleyküm dostlar benim bir meselem var bu programı açamıyorum çift tıkladığımda bekleme efekti dönüyor ama açılmıyor daha önce açmıştım ama şimdi ne yaparsam yapayım açmıyor bunun sebebi ne olabilir?
bilgisayar w8.1 64 bit
minisdk 8 kurulumu mevcut mu bilgisayarında bu uygulamanın faydası diğer minisdk 8 litede verilen uygulamadan birkaç fonksiyonun olması

HAM ZA

HAM ZA

Üye
minisdk 8 kurulumu mevcut mu bilgisayarında bu uygulamanın faydası diğer minisdk 8 litede verilen uygulamadan birkaç fonksiyonun olması
usta mesele şu ben daha evvel lumia 520 kullanıyordum onu unlock edip gta sa yükleyebilmiştim ama obbyi atamadım. fakat daha sonra lumia 820 ile takas ettim buna da unlock yaptım fakat bir türlü deployer açılmadı üzerine tekraren basmama rağmen halka dönüyor dönüyor açılmıyor. minisdk filan hikaye sdk'nın kendisini yükledim 10 gb lik olanını onda bile açılmadı, en son senin talimatlarını uyguladım bundada aynı netice...ne yapmalı sıfırlamalımıyım pc'yi?

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
usta mesele şu ben daha evvel lumia 520 kullanıyordum onu unlock edip gta sa yükleyebilmiştim ama obbyi atamadım. fakat daha sonra lumia 820 ile takas ettim buna da unlock yaptım fakat bir türlü deployer açılmadı üzerine tekraren basmama rağmen halka dönüyor dönüyor açılmıyor. minisdk filan hikaye sdk'nın kendisini yükledim 10 gb lik olanını onda bile açılmadı, en son senin talimatlarını uyguladım bundada aynı netice...ne yapmalı sıfırlamalımıyım pc'yi?
uzaktan yardım bu kadar olabiliyor arkadaşım benzer olaylar bizimde başımıza geliyor yani birçok sorun olmuş olabilir bence en iyi tavsiye üzerinde çalışma yaptığın uygulamayı sil baştan yeniden yüklemek.örneğin : minisdk 8 lite -usb driwer windowsphone power tools ve windowsphone power tools'u açamayanlar için gerekli dosya vede .net framework 4.5 yüklemek

HAM ZA

HAM ZA

Üye
uzaktan yardım bu kadar olabiliyor arkadaşım benzer olaylar bizimde başımıza geliyor yani birçok sorun olmuş olabilir bence en iyi tavsiye üzerinde çalışma yaptığın uygulamayı sil baştan yeniden yüklemek.örneğin : minisdk 8 lite -usb driwer windowsphone power tools ve windowsphone power tools'u açamayanlar için gerekli dosya vede .net framework 4.5 yüklemek
onu deneyecem fakat birşey soracağım bu yolla büyük oyunları çalıştırdınmı hiç? gta sa vesaire?

Takipçi Satın Al

Üst Alt